Povedite svoju bebu na trčanje ili vožnju biciklom: Specijalna kolica namenjena roditeljima koji vole sport (VIDEO)

20.11.2021

16:30

0

Ova futuristička kolica su namenja deci od četiri meseca do četiri godine

Povedite svoju bebu na trčanje ili vožnju biciklom: Specijalna kolica namenjena roditeljima koji vole sport (VIDEO)
Kolica za bebe (1) - Copyright Printscreen/YouTube

Cajbeks (Cybeks) je lansirao niz kolica dizajniranih za roditelje zavisne od sporta: pričvršćuju se za struk ili za bicikl i omogućavaju kretanje u potpunoj udobnosti i slobodi, prenosi Patent magazin.

Roditelji se često žale da su uskraćeni za vežbanje i bavljenje sportom nakon rođenja dece. Obično kažu da im između flašica, neprospavanih noći i kolica, ne ostaje puno vremena kako bi se posvetili svom telu.

Cajbeks je nemački brend specijalizovan za proizvodnju uređaja koji će olakšati život novopečenim majkama i očevima. Kompanija je nedavno lansirala liniju kolica za roditelje koji žele da se bave sportom ali i da vode decu sa sobom. Kolica se zovu Zeno i Avi.

Ova izuzetno multifunkcionalna kolica su napravljena po najsavremenijoj tehnologiji i od izuzetno izdržljivih materijala. Vlasnik brenda, bivši profesionalni sportista Martin Pos objasnio je da su „kao tim bivših sportista i roditelja bili uzbuđeni što su razvili seriju proizvoda koji bi inspirisali aktivne roditelje da budu slobodni tokom svojih sportskih aktivnosti“.

Dečja kolica Zeno i Avi imaju futuristički dizajn koji osigurava aerodinamiku i stabilnost na svim vrstama terena. Pogodni su za decu uzrasta od četiri meseca do četiri godine, odnosno do 111 centimetara visine i težine do 22 kilograma.

Uz pomoć njih, majke i očevi mogu da džogiraju, skijaju i voze bicikl dok beba uživa u svojim kolicima. Naravno, kolica za sportske roditelje mogu se koristiti i na tradicionalan način podizanjem centralne ručke.

Cena kolica, međutim, nije baš pristupačna. Oba ova modela se mogu kupiti onlajn na zvaničnom sajtu nemačkog brenda, a cene se kreću od 519,90 evra pa naviše.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike