PlayStation 5 izazvao buru - nema ga dovoljno za sve

22.09.2020

13:36

0

Autor: 24sedam

Sony se na Twitter-u izvinio zbog fijaska koji je usledio nakon što su prodavci prerano pokrenuli prodaju

PlayStation 5 izazvao buru - nema ga dovoljno za sve
Copyright Profimedia

Kompanija Sony otpočela je rano naručivanje PlayStation 5 konzole, pa iako su mnogi svetski lanci prodavnica napravili zalihe, one nisu bile dovoljne. Tako su se Amazon, GameStop i mnoge druge prodavnice IT opreme i konzola našle na udaru besnih korisnika, koji nisu mogli da naruče svoju PS5 konzolu. “Sony nije ispunio obećanje, više me ne zanima Play Station 5”, ovo je samo jedan od komentara nervoznih kupaca, nakon velikog propusta oko naručivanja. Sony se izvinjava i obećava da će ispraviti sve.

Amazon je čak upozorio korisnike da će verovatno ostati bez svog primerka, koji je predviđen da im na kućnu adresu stigne 12, odnosno 19. novembra, zajedno sa prvim PlayStation 5 igrama. Sve ovo je dovoljno loše, ali možda i nije u potpunosti  propust Sony-ja. Situaciju su dodatno zakoplikovale i maloprodajne prodavnice koje su prerano otvorile mogućnost poručivanja konzole.

“Izvinjavamo se zbog toga i uskoro ćemo imati nove količine za narudžbine, o čemu će vas obavestiti vaši prodavci. Biće dovoljno PS5 konzola za sve do kraja godine”, objavio je Sony u zvaničnom odgovoru na haos, koji je nastao tokom naručivanja.

U Srbiji su cene ovog uređaja poznate, ali ne i datum od kada ga možemo naručiti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: mondo.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike