Za Windows 11 dostupna je iCloud Photos integracija

26.11.2022

10:11

0

Autor: 24sedam

Microsoft čini svoj softver otvorenijim

Za Windows 11 dostupna je iCloud Photos integracija
windows11 - Copyright Pixabay

Ako koristite iPhone i Windows računar, sinhronizacija fotografija će postati mnogo lakša. Funkcija koju je Microsoft najavio prošlog meseca koja dodaje iCloud Photos u aplikaciju Windows Photos počela je da se primenjuje. Microsoft kaže da će biti dostupan svim korisnicima Windows 11 do kraja novembra.

Pixabay
 

Ranije, ako su korisnici iPhone-a hteli da prenesu slike na svoje Windows računare, morali su ili da priključe svoj iPhone pomoću USB kabla ili da koriste iCloud web aplikaciju u pretraživaču. Microsoft-ova nova funkcija vam daje integrisani prikaz svih vaših iCloud fotografija putem aplikacije Windows 11 Photos.

Profimedia
 

Da biste koristili novu funkciju, moraćete da se uverite da je vaša aplikacija Windows Photos ažurirana. Zatim ćete morati da instalirate aplikaciju iCloud za Windows iz Windows prodavnice, prijavite se i izaberete da sinhronizujete svoje fotografije.

Pexels
 

 Integracija iCloud Photos deo je šire inicijative Microsoft-a da svoj softver učini otvorenijim. Microsoft-ov desktop OS takođe podržava Android aplikacije i Linux instance, a njegova aplikacija Phone Link sinhronizuje poruke i obaveštenja Android telefona sa vašim desktopom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike