Jeftini i originalni Windows 10 i Office 2021, i više računarskih alata po specijalnoj ceni!

06.10.2022

08:00

0

Ako želite da kupite i set originalnog i jeftinog MS Office-a, Keysfan je vaš najbolji izbor!

Jeftini i originalni Windows 10 i Office 2021, i više računarskih alata po specijalnoj ceni!
220929-720p-ksf-€ - Copyright Promo

Problem ažuriranja MS Office-a muči većinu korisnika, a Microsoft se nada da će rešiti probleme sa ažuriranjem novom funkcijom pod nazivom „ažuriranje pod zaključavanjem“.Ako je vaš računar u hibernaciji ili zaključan, čak i ako imate otvorenu Office aplikaciju, Update on Lock će potpuno bezbedno zatvoriti aplikaciju, ažurirati je i vratiti aplikaciju u prethodno stanje. Microsoft tvrdi da ceo proces traje oko 4 sekunde, što znači da nema prekida u toku posla. Ova funkcija podržava sve pretplatničke verzije Microsoft 365, trajne verzije Office 2016/2019/2021 itd.

Ako želite da kupite i set originalnog i jeftinog MS Office-a, Keysfan je vaš najbolji izbor! Posebno najnoviji Office 2021 Pro, dostupan za samo 27,36 €! Za veće kupovine preporučujemo da kupite kombinaciju Office 2021 Professional 5 računara za samo 14,13 €! Pored toga, Keysfan takođe pruža posebne promocije za Windows OS. Ako konfiguracija vašeg računara ne može da ispuni zahteve operativnog sistema Windows 11, Windows 10 je takođe vaš najbolji izbor. Microsoft će pokrenuti Windows 10 verziju 22H2 u oktobru, a Windows 10 je trenutno kompatibilan. i najstabilnija verzija sa cenom od 6,49€!   Klasična kombinacija, specijalna vremenski ograničena: Windows OS & MS Office l MS Office

Iako su Windows OS i MS Office u osnovi neophodan softver za sve računare, neke praktične računarske alatke čine funkciju vašeg računara potpunijom, od upravljanja sistemom, zaštite od virusa, bezbednosne zaštite, prenosa podataka itd., ne morate da tražite idete negde drugde, Keysfan pruža najsveobuhvatniju kategoriju softvera!

 

Specijalna cena, osnovni softver za kompjuterske alate Više verzija: 62% popusta na Office i pakete (Kod kupona: KFLE62)

Otkrijte više Office >>   50% POPUSTA na više verzija operativnog sistema Windows (Kod kupona: KFLE50)

Takođe morate da instalirate korisniji softver alata za svoj računar, ne morate da trošite više vremena na traženje alata koji su vam potrebni na mreži, jer Keysfan ima bogat softverski katalog, kao što su Mac Tools, Mobile Tools, Sistem Tools, AD Blokiranje, Antivirus & Bezbednost, Ashampoo serija, IOBIT serija, itd. Kliknite na stranicu Softver računarskih alata za više informacija.

Praktični softver za kompjuterske alate Zašto odabrati Keysfan?

• Uštedite novac: Možete dobiti bilo koju verziju Windows-a ili Office-a! Takođe ćete dobiti sve najnovije softverske i bezbednosne ispravke od Microsofta.

• Zakonitost licence: Softver preuzimate direktno sa Microsoft-ove zvanične web lokacije, a zatim koristite aktivacioni kod da biste aktivirali softver. Proizvod je 100% originalan. Keysfan licence su legalne, a Keysfan daje garanciju za svaku prodatu licencu.

• Korisnička podrška 24/7: Kada kupite bilo koji od Keysfan softverskih paketa, imate pravo na usluge korisničke podrške ako naiđete na probleme pri instaliranju ili korišćenju tih paketa. A Keysfan pruža doživotnu postprodajnu uslugu!

• Bezbedno: Keysfan je veoma bezbedna platforma za prodaju softvera, potrebno je samo da kupite ključ za aktivaciju licence softvera od Keysfan-a, a zatim da ga preuzmete sa zvanične web stranice softvera i aktivirate ga aktivacionim kodom, tako da je softver koji koristite 100% siguran i originalan!

• Dobra reputacija: Sa svojim visokokvalitetnim proizvodima i odličnom postprodajnom uslugom, Keysfan ima ocenu 4,8 i 95% povoljnu stopu na TrustPilot-u i dobio je više od 700 stvarnih recenzija od kupaca.

Kontakt email: [email protected] Proces plaćanja

1. Nakon što dodate proizvod u korpu za kupovinu, potvrdite da su cena i proizvod u redu i kliknite na „Nastavi do kupovine“

Promo
 

 

2. Možete izabrati da registrujete nalog ili direktno popunite adresu e-pošte na koju ste dobili aktivacioni kod proizvoda, a zatim da izaberete način plaćanja: PayPal, debitna ili kreditna kartica, i završite plaćanje.

Promo
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike