Snapchat proširuje dostupnost novih funkcija

21.09.2022

08:20

0

Autor: 24sedam

Web verzija daje korisnicima više površinskog prostora za ćaskanje i video pozive

Snapchat proširuje dostupnost novih funkcija
iphone-gae72c634f_1280 - Copyright Foto: Pixabay/MrJayW

Snapchat je najavio novu web aplikaciju, što je prvi put da je platforma ponuđena izvan mobilnih uređaja. Sada, Snapchat kaže da je web verzija – koja je ranije bila dostupna samo plaćenim pretplatnicima – otvorena za sve korisnike.

Profimedia
 

Proširena dostupnost objavljena je u sklopu skupa novih funkcija za jesen. Na Snapchat-u za web, korisnici mogu da ćaskaju i video pozive sa prijateljima, uz sinhronizaciju razgovora između uređaja. U intervjuu za The Verge u julu, Snap-ov šef proizvoda za razmenu poruka, Nathan Boyd, rekao je da je veb verzija Snapchata „neispunjena

Pexels
 

Web verzija daje korisnicima više površinskog prostora za ćaskanje i video pozive sa prijateljima u istom prozoru. Sto miliona korisnika svakog meseca zove druge koji koriste Snapchat, navela je kompanija u julu, a oni će obično razgovarati sa drugim korisnicima neposredno pre nego što zatvore aplikaciju.

Pixabay
 

Snapchat za veb je prvobitno predstavljen kao glavna ponuda za Snapchat Plus pretplatnike, koji plaćaju nekoliko dolara mesečno za rani i ekskluzivni pristup funkcijama. Plaćeni nivo je novi način na koji Snap želi da zaradi novac, a rani znaci ukazuju na to da je već bio uspešan – više od milion korisnika se prijavilo u prvih šest nedelja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike