WhatsApp konačno omogućava da sakrijete da ste na mreži

31.07.2022

09:11

0

Autor: M. J.

Sada će korisnici imati mogucćnost da prilagode funkcije „poslednje viđenje“ i „online“ koje cće biti prikazane svima, svim kontaktima, samo izabranim kontaktima ili nikome

WhatsApp konačno omogućava da sakrijete da ste na mreži
whatsapp-g7afc4df14_1920 - Copyright Pixabay

Da li vam je neko ikada poslao WhatsApp poruku, samo da biste nekoliko minuta kasnije poslali nešto u vidu: Hej, znam da si na mreži, zašto ne odgovaraš? Trebalo bi da budete u mogućnosti da to okončate prilično brzo.

Pixabay
 

Nova WhatsApp beta verzija za Android, verzija 2.22.16.11, dodaje mogućnost sakrivanja vašeg statusa na mreži, izvestio je VABetaInfo. Status na mreži se prikazuje na vrhu prozora kada otvorite ćaskanje, pokazujući vam da li je korisnik onlajn ili, ako nije, kada je poslednji put viđen u aplikaciji.

Sada će korisnici imati mogućnost da prilagode funkcije „poslednje viđenje“ i „online“ koje će biti prikazane svima, svim kontaktima, samo izabranim kontaktima ili nikome.

 

Pixabay
 

Sada, međutim, sa funkcijom koja se prikazuje u WhatsApp beta verziji, skoro je garantovano da će se uskoro pojaviti u zvaničnom ažuriranju aplikacije WhatsApp.

Pexels
 

Osim što skrivate činjenicu da ste (zlo)upotrebljavali WhatsApp ceo dan, ova funkcija bi trebalo da bude korisna ako pokušavate da izbegnete da vas neko smara ili da možete da proverite nešto u istoriji ćaskanja, a da se svi ne nasrnu na vas sa porukama.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike