Potražite ljubav preko nove aplikacije: Uslov je da su vas nasmejali isti memovi

19.07.2022

13:35

0

Autor: 24sedam

Ključ je u smislu za humor

Potražite ljubav preko nove aplikacije: Uslov je da su vas nasmejali isti memovi
pexels-pixabay-371306 - Copyright Pexels

Nova aplikacija za sastanke smislila je revolucionaran način da spoji potencijalne kompatibilne emotivne partnere kroz memove koji im se dopadaju.

Ako tražite ljubav, ali vam je dosta konvencionalnih aplikacija za sastanke kao što su Hinge, Bumble i Tinder i tražite nešto malo jedinstvenije, posetite „Schmooze“.

"Ova aplikacija za upoznavanje poziva korisnike da prevlače prstom po memovima, a ne ljudima, slažući ih po smislu za humor", navodi se na portalu Business of Business. 

Profimedia
 

Dakle, koncept je sličan Tinderu - samo povucite prstom udesno ako se jako nasmejete na nečiji mem ili ulevo ako ste se malo ili se uopšte niste nasmejali. Tako možete upoznati svog idealnog partnera.

Schmooze ima kolekciju od 5.000 memova koje je odabrao njihov tim. Kreatorka aplikacije je 27-godišnja Vidya Madhavan. Ideju o aplikaciji dobila je dok je radila kao analitičar u Indiji i premišljala se hoće li upisati postdiplomske studije u Kaliforniji.

Profimedia
 

Tada se javila na adrese desetero ljudi, a dobila je samo jedan povratni odgovor. S tim čovekom je ušla u komunikaciju kroz šalu, da bi se na kraju za njega udala. Venčanje je, kaže, posledica njihovog zajedničkog smisla za humor i to joj je dalo ideju da napravi aplikaciju za upoznavanje tog tipa.

Inače, prema studiji iz 2011. godine objavljenoj u časopisu De Gruyter Mouton, istraživači su posmatrali više od 3.000 parova iz pet zemalja i otkrili da su parovi srećniji ako su im partneri smešni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike