Nova aplikacija za upoznavanje: samo za one koji vežbaju i vole zdrav život

30.10.2020

13:30 >> 11:45

0

U razvoj aplikacije uloženo je više od pola miliona dolara

Nova aplikacija za upoznavanje: samo za one koji vežbaju i vole zdrav život
Copyright Pixabay

U Australiji pokrenuta nova aplikacija za upoznavanje Fitafi i namenjena je onima koji su usamljeni a vole da vežbaju i brinu o svom zdravlju.

Osnivač Brendan MekKormak iz Perta došao je na ideju za ovu aplikaciju nakon što su ga pratioci na društevenim mrežama pitali kako da upoznaju druge ljude koji vole fitnes i zdrav život.

-Misija Fitafi-a je da poveže ljude koji dele iste vrednosti, ljubav prema vežbanju i aktivan životni stil, a oni imaju mogućnost filtriranja svojih pretraga na osnovu toga – kaže osnivač Brendan MekKormak.

Brendan i tim Fitafi nisu žalili para za novu aplikaciju: obezbedili su preko pola miliona dolara a za programiranje su angažovali kompaniju Apsos koja je radila i za Keni Vesta i Mančester Siti. Inače, Kendis Ren, jedna od osnivača Apsosa, je proširila analitičku funkciju u aplikacijama za upoznavanje Bambl i Badu.

Pixabay

Nova aplikacija osmišljena je tako da uključuje sve polove i seksualne pripadnosti i sposobnosti a jedini uslov je da osoba ima više od 18 godina.

U Australiji je ova aplikacija počela sa radom pre nekoliko dana a planovi su da se na globalnom nivou pokrene tokom iduće godine. Fitafi se može besplatno preuzeti za Epl i Android a pretplata se plaća na mesečnom, tromesečnom ili šestomesečnom nivou.

Pročitajte još:

Znate melodiju, ali ne i reči pesme: Google možda ima odgovor

Tajanstvena softverska firma izašla na berzu: Njeni klijenti su CIA, FBI, NSA kao i Marinci

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike