Poželi sreću drugima: Ideje 24sedam za najlepše novogodišnje čestitke

21.12.2021

16:45

0

Autor: Tanja Tomić

Istina je da što više želiš za druge i deliš, više se vraća tebi

Poželi sreću drugima: Ideje 24sedam za najlepše novogodišnje čestitke
novogodisnji pokloni nova godina pokloni - Copyright Pixabay

Lako je poželeti, zamisliti, osećati, ali kada treba da se ispiše ma papiru, poklonu, razglednici skoro svako od nas se nađe u nedoumici da li je dovoljno dobro i da li je sve rečeno.

Kada upućujemo najmilijima lepe reči, želimo da to bude zaista posebno, i da nas baš u tom trenutku ne uhvati blokada kao kada smo u osnovnoj školi zaboravili samo taj jedan odgovor što nas deli od petice. Tada je svaki šapat bio od pomoći, a evo samo nekih primera koje ćemo vam šapnuti i inspirisati vas da ih uputite vama dragoj osobi.

Nova godina, kao praznik pun pozitivne energije, budi u ljudima širom sveta onu dobru i velikodušnu stranu. Kao takav pun je želja, kako onih koje želimo sami sebi, tako i onih koje želimo drugima.

Zdravlje, sreća, ljubav, novac su neizostavni elementi u životu svakog pojedinca. I istina je, da što više želiš za druge i deliš, više se vraća tebi.

Izaberite čestitku koja vam se najviše sviđa i delite radost.

Želimo Vam puno zdravlja, sreće, veselja, da Vam Nova Godina bude uspešnija od prethodne.Srećni praznici!

Osmeh na licu, ljubav u srcu i mir u duši neka Vam ispune svaki od narednih 365 dana. Srećni novogodišnji i božićni praznici!

Sve ono što bih poželeo sebi, želim tebi! Život pun osmeha na licu! Srećna Nova godina!

Da ti pasoš bude pun pečata, a život uspomena, a svaki dan pun ljubavi! Srećan ulazak u Novu godinu!

Na moju radost i veselje neka se tebi ostvare sve novogodišnje želje. Nek svetom zavlada poštenje, a snovi dožive svoje ostvarenje! Srećno u Novoj godini!

Iza sebe ostavi loše dane, kad prvi Januar u Novoj godini svane. Poželi drugima i sebi nešto lepo, usreći sebe i one kraj tebe!

Neka ti život bude kao najsjajnija zvezda, u kome za tugu nikad nema mesta, neka java bude ostvarenje snova, uz najlepše želje srećna ti godina Nova.

Nek te krasi ljubav i sreća i nek ti vreća para bude još veća, nek ti sunce obasja svaki dan, a mesec da miluje dok toneš u san. Da te ljudi oko tebe vole i sve nevolje padnu dole. Želim ti srećne praznike! Želim ti da svaku od 365 novih stranica ispuniš šarenim bojama i najlepšim stvarima. Srećan ulazak u Novu godinu. Stihom ti mogu preneti želje, našim prijateljstvom ulepšati veselje. Zagrljajem toplinu dati, molitvu ti dušom poslati. Srećni božićni i novogodišnji praznici!

Otkriću ti jednu tajnu, malu, manju, najmanju. U ponoć želju zaželi, a u novoj godini je sa svima podeli! Želim ti ostvarenje snova u Novoj godini!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike