Radikalne transformacije! Od govornice napravio akvarijum, a od autobusa bazen

17.10.2021

18:55

0

Šaljivim promenama izaziva veliku pažnju javnosti

Radikalne transformacije! Od govornice napravio akvarijum, a od autobusa bazen
profimedia-0454581760 - Copyright Profimedia

Francuski umetnik i dizajner Benedetto Bufalino vlasnik je bogate kolekcije automobila, kamiona, kombija, ali ne bilo kakve. U pitanju su redizajnirana vozila sa sasvim novom namenom, koja je umetnik radikalno transformisao.

Ove neobične slike prikazuju između ostalog i bizarni policijski automobil iz 1970-ih godina pretvoren u kokošinjac koji u potpunosti funkcioniše.

Profimedia
 

Francuski umetnik Benedetto Bufalino iskoristio je celo vozilo kako bi ustupio mesto životinjama u svom projektu pod nazivom “La voiture de police poulailleri”.

Umetnik kaže da je transformacijom vozila, njegova svrha obnovljena u neobično umetničko delo koje se može protumačiti i kao skulpturalni predmet i kao funkcionalan komad, navodi dailymail.co.uk.

Profimedia
 

Umetnik vizuelno šaljivim transformacijama određenih predmeta – često automobila i kombija izaziva veliku pažnju javnosti.

Profimedia
 

Prethodno je takva vozila pretvorio i u roštilj i u ogromnu biljku. Takođe je dao novi život staroj telefonskoj govornici pretvorivši je u džinovski akvarijum za ribe.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike