Prošle godine ste vežbali - sad se prijavite za takmičenje u izolaciji

11.01.2021

15:00 >> 14:44

0

Etno selo Montenegro, zbog epidemioloških mera, umesto takmičenja u ležanju, organizuje takmičenje u izolaciji

Prošle godine ste vežbali - sad se prijavite za takmičenje u izolaciji
Copyright Facebook

“Etno selo Montenegro”, koje se nalazi nedaleko od Nikšića, a nadaleko je poznato po originalnom marketingu, o čemu smo već pisali, ponovo uveseljava narode na Balkanu. Pre samo nekoliko dana, uoči Božića, objavili su šta su sve oprostili svojim gostima:

Posted by Etno selo Montenegro – Brezna Ethno Village Montenegro on Четвртак, 07. јануар 2021.

Ovo etno-selo slavu je steklo po takmičenju u lenčarenju, ali ove godine, zbog poštovanja epidemioloških mera koje su na snazi, nije u mogućnosti da ga održi. Zato je odlučeno da, u skladu sa situacijom, bude održano „Takmičenje u izolaciji 2021“.

Evo i kako je zamišljeno takmičenje koje će se početi 5. februara i trajaće sedam dana: takmičar boravi sam u kolibi, a organizatori mu obezbeđuju hranu i smeštaj. Hrana je zdrava, ništa spakovano i ništa obilno. Voda je izvorska i dostupna je u smeštaju.

Kao i u svakoj izolaciji, nema izlaska, a takmičar sam održava higijenu u smeštaju. Najteži deo zadatka je to što neće moći da se koriste ni telefoni ni televizori, a duvan i alkohol su takođe zabranjeni.

Dozvoljene su knjige, možete i da crtate, odnosno, kako navode organizatori, „sve je dozvoljeno što je zdravo za dušu jednog čoveka“.

Prijavljivanje je u toku, a komisija će izabrati od pet do sedam takmičara koji će se takmičiti na prvom prvenstvu u izolaciji.

Oni koji odustanu posle tri dana, plaćaju kompletan smeštaj i hranu u iznosu od 105 evra.

Organizatori su uveli još jedno pravilo: učesnici će svakog dana pisati utiske, koji će biti javno objavljeni na Instagramu.

Ako ste student i spremate ispit, ovo je idealna prilika za vas. Moraćete da učite, a možda ćete i da zaradite 300 evra.

TAKMIČENJE U IZOLACIJI 05.02.2021Takmičar boravi sam u kolibiObezbjeđena hrana i smještaj Takmičar ne smije nigdje…

Posted by Etno selo Montenegro – Brezna Ethno Village Montenegro on Понедељак, 04. јануар 2021.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike