Tražite posao? Britanska kraljica je upravo objavila konkurs

28.01.2021

10:30 >> 10:45

0

Traži se kreativna i digitalno pismena osoba

Tražite posao? Britanska kraljica je upravo objavila konkurs
Copyright Profimedia

Služba britanske kraljice Elizabete II je na zvaničnoj Internet stranici „The Royal Household“ objavila konkurs u kome traže osobu koja će voditi zvanični nalog Bakingemske palate na Instagram profilu.

Zainteresovani mogu da se prijave do 7.februara. Pobednik konkursa, koji će objavljivati fotografije na Instagramu u kraljičino ime, imaće platu od 32.000 eura godišnje. A tu su i bonusi koje će moći da ostvari.

Fakultetska diploma je poželjna ali se od kandidata pre svega traži „dobro oko za detalje, kreativnost i digitalna pismenost“.

“Neće biti dva ista dana. Imaćete prilike da napredujete u karijeri, i da ostavite svoj pečat u samom srcu ove slavne institucije”, stoji u oglasu.

Pixabay

Kako Instagram postaje sve popularniji, tako niču i agencije koje se bave kreiranjem i promovisanjem isključivo Instagram profilima poznatih. Jedna od takvih agencija je „The Audience“ i njihovi klijenti su Šarliz Teron i Ema Votson.

Šarliz je imala zahteva da se na njenom profilu istaknu humanitarne aktivnosti a Ema Votson je želela da se njene objave budu usmerene ka glumi.

Mnogi se pitaju zašto je to tako važno poznatim ličnostima da imaju posećene profile? Razlog za to je, kao i u većini slučajeva, novac. Svi oni zarađuju prilično dobro od reklamiranja određenih proizvoda na svojim profilima. Glumica Emili Ratajkovski kaže da „zarađuje preko društvenih mreža pa može da bira u kom će filmu igrati“.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike