PUTOVANJE RUTOM MILIONERA! Preuzmi POKLON SPINOVE i pretvori ih u ozbiljnu lovu!

16.03.2023

12:00

9

Samo u Meridianu vrhunska zabava i ozbiljna zarada idu ruku pod ruku! Uživaj i ti u Expanse pustolovini sve do kraja marta!

PUTOVANJE RUTOM MILIONERA! Preuzmi POKLON SPINOVE i pretvori ih u ozbiljnu lovu!
Copyright Promo

Da li ste spremni za veličanstveno putovanje koje vam svakog dana do kraja marta može doneti vrhunsku dozu bonusa?

Pred vama je fantastična avantura, a sve što se od vas traži jeste da uživate u odabranim slotovima provajdera Expanse Studios.

Dobro došli na Expanse pustolovinu! Otputujte do drevnog Egipta igrajući slot God of Coins, zaronite u morske dubine uz Wild White Whale i krenite u susret indijanskoj princezi igrajući Pia Premium.

Postavite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i postajete učesnik ove magične avanture. Svakim odigranim spinom osvajate 10 poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Svakog dana pobednik će osvojiti 400 POKLON SPINOVA na slot igri Wild White Whale. Besplatne spinove ne osvaja samo najbolji, već će 20 najboljih igrača biti nagrađeno svakodnevno.

Ne propustite najbolju martovsku avanturu, ekskluzivno u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale.

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

P.S. Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike