Nova turneja spavajućim autobusima pomaže ljudima da mirno spavaju

24.10.2021

14:00

0

Trasa bez cilja

Nova turneja spavajućim autobusima pomaže ljudima da mirno spavaju
profimedia-0168953308 - Copyright Profimedia

U cilju oslobađanja ljudi od stresa, kompanija iz Hong Konga uvela je autobuske ture tokom kojih svojim putnicima nudi uspavljivanje koje traje 5 sati. Ovi ,,spavajući autobusi’’ kako ih nazivaju, voze bez cilja pet sati, tokom kojih putnici uspevaju da se odmore.

- Kada smo razmišljali o novim turnejama, video sam post na društvenim mrežama od mog prijatelja koji je rekao da je pod stresom zbog posla, da ne može da spava noću. Ali kada je putovao autobusom, mogao je dobro da spava. Njegova objava nas je inspirisala da kreiramo ovu turneju koja omogućava putnicima da samo spavaju u autobusu, rekao je za agenciju AP Kenet Kong,  menadžer kompanije.

Profimedia
 

Za one koji ovo smatraju dobrim rešenjem za svoju insomniju, Ulu Travel nudi karte za rutu koja obuhvata 75 kilometara vožnje oko autoputa Tuen Mun i ostrva Lantau u “autobusu za neprekidno spavanje”.

Putnici mogu da biraju između četiri tipa kabina u autobusu na sprat, a cene karata kreću se od 13 do 50 dolara. Plan puta nudi ručak i zaustavljanja na raznim slikovitim lokacijama i mestima za opuštanje.

Neki od putnika koji se odluče za putovanje ,,spavajućim autobusom’’ sa sobom nose i ćebad i papuče, pišu zanimljivosti dana.rs.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike