Greška u dizajnu nove atrakcije Njujorka: Nije pametno doći u suknji (VIDEO)

23.10.2021

12:30

0

Odmah se reagovalo na ovaj nedostatak pa posetioci sada mogu dobiti rastegljive pantalone

Greška u dizajnu nove atrakcije Njujorka: Nije pametno doći u suknji (VIDEO)
profimedia-0638609315 - Copyright Profimedia

Od pre nekoliko dana Menhetn ima novu atrakciju: otvoren je soliter Van Vanderbilt čija su poslednja četiri sprata od stakla i pružaju panoramski pogled na Njujork. 

Zgrada ima 77 spratova i koštala je 3,3 milijarde dolara. Do vrha i staklenog dela zgrade stiže se liftom koji je takođe od staklo i to za samo 42 sekunde. 

Profimedia
 

Od pre dva dana, stakleni vidikovac otvoren je za posetioce a ulaznica košta 39 dolara. 

Na vrhu solitera se nalazi audio-vizuelna instalacija nazvana "Vazduh", gde posetioci prolaze prostorijama od ogledala u kojima se kroz podove, plafone i zidove reflektuju najpoznatiji simboli grada. 

I tu nastaje problem. Ideja jeste izvanredna ali nije baš dobra za one koji dođu u suknjama jer se u podnim ogledalima sve vidi. 

Odmah se reagovalo pa je na veb stranici solitera osvanulo obaveštenje gde se posetiocima sugeriše nošenje pantalona, bermuda ili helanki. Odmah su se i ogradili od cele situacije:

-Gosti koji su zabrinuti zbog neželjenog izlaganja zbog podova i plafona od ogledala, dužni su da se prikladno obuku, kako bi se takvo izlaganje izbeglo. 

Pored toga, onima koji se odluče da posete ovu njujoršku atrakciju zabranjeno je da nose štikle kako se podovi ne bi oštetili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike