Rijaliti hotel: Noćenje za jedan evro, uz bizaran uslov

14.10.2021

12:30

0

Sve što se bude dešavalo u vašoj sobi biće prenošeno na internetu

Rijaliti hotel: Noćenje za jedan evro, uz bizaran uslov
Stupido hotel Rimini 1 (1) - Copyright Printscreen/YouTube

Hotel iz italijanskog grada Riminija dao je bizaran predlog svojim gostima: skoro besplatan boravak ukoliko se odreknu privatnosti. 

Vlasnik hotela Fabio Siva zapravo je napravio ponudu u stilu "Velikog brata": petodnevni boravak košta jedan evro po noći, ali samo ako dozvolite da vas kamere snimaju 24 sata dnevno i da se to prenosi putem interneta na društvenim mrežama. 

Printscreen/YouTube
 

- Živimo u digitalnom dobu, svi smo na mrežama u isto vreme i svi žele da budu viđeni. Nudimo odmor po minimalnoj ceni, pod uslovom da gosti žrtvuju svoju privatnost - rekao je novinarima vlasnik hotela.

Četvrti sprat hotela biće rezervisan za goste koje će biti pod nadzorom 24 sata. Kamere će biti postavljene u tri sobe, centralnom hodniku i prostoriji za doručak. Kamere će se nalaziti i na terasi gde se nalaze džakuzi, ležaljke i suncobrani.

- Vrata soba će takođe biti uklonjena, kako bismo obezbedili parovima što više zajedničkih trenutaka i međusobne komunikacije - kaže Fabio Siva. 

"Stupido hotel", sa tri zvezdice, nalazi se u Riminiju, u ulici Pomezija, nedaleko od mora i parka Fiabilandia i u njemu mogu da borave samo odrasli.

Dešavanja u hotelu moći će da se prate svakog dana preko mreže Tvič 24 sata, 12 sati na kanalu Jutjub i dva sata na Fejsbuku.

Ponuda važi za naredno leto, a kasting za goste već je počeo. 

Cene u hotelu su, inače, od 60 do 150 evra po noći, i to po osobi.

U svakom slučaju, marketinški pogodak je postignut, jer je velika većina medija u svetu objavila ponudu vlasnika "Stupido hotela" u Riminiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike