Čaj sa Tedijem! Kraljevski hotel gostima nudi jedinstveno druženje sa ponijem

04.10.2021

09:45

0

Luksuzni hotel gostima povremeno nudi priliku za ispijanje čaja u društvu porodičnog ljubimca

Čaj sa Tedijem! Kraljevski hotel gostima nudi jedinstveno druženje sa ponijem
Copyright Printscreen/YouTube

Otmeni hotel u Londonu „Goring“, inače jedini kome je britanska Kraljica dodelila kraljevski status, svojim gostima nudi jedinstvenu priliku da večeraju s vrlo posebnim stanovnikom - ponijem Tedijem.

Tedi se inače nalazi u zoo vrtu i pripada rođakama direktora hotela Džeremija Goringa i svi ga smatraju članom porodice.

Kada stigne u posetu svojoj letnjoj rezidenciji, gosti hotela mogu uživati u njegovom društvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @teddytheshetland

 

Tedi je najpoznatiji član naše porodice i njegov boravak ovde za mnoge je veliko uzbuđenje. Naš kuvar Ričard, glavna domaćica Fernanda i ceo tim užurbano priprema sve što je potrebno kako bi poniju boravak u hotelu bio što prijatniji, kaže Džeremi Goring. 

U druženju s Tedijem može se uživati na terasi ili na prostirkama za piknik u bašti nedaleko od Tedijeve luksuzne štale, s tim da ponuda uključuje i prodaju kolača u obliku potkovice, šargarepe i grickalica koje on voli, te niza suvenira. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @teddytheshetland

 

Na Internet stranici hotela može se videti da je poslepodnevni čaj s Tedijem rezervisan danima unapred, ali se još može bukirati paket koji uključuje i paket sa noćenjem „Teddy“, čija je početna cena oko 700 evra.

Želite li nešto posebno, u hotelskom baru možete naručiti "Trottini", omiljeni Tedijev koktel, kako dolikuje poniju, ukrašen mini šargarepom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @teddytheshetland

Hotel sa 5 zvezdica izgrađen je pored Bakingemske palate 1910. godine i od tada deluje kao nezvanično privremeno prebivalište za kraljevske goste.

Svako ko je stupio na visoku dužnost u zemlji dočekivan je u ovom hotelu i to je tradicija koja se neguje preko sto godina.

Na Tedijevom Instagram profilu možete videti videozapis koji ga prikazuje u druženju s gostima i šetnji ulicama u blizini Bakingemske palate, u potrazi za onima koji će ga počastiti grickalicama.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike