Luksuzni bunker izgrađen za sudnji dan

10.07.2021

18:00 >> 17:05

0

Umesto projektila uređene spavaće sobe, kuhinje, kupatila...

Luksuzni bunker izgrađen za sudnji dan
Copyright Profimedia

Kompanija “Survival Condo” nudi svojim klijentima rešenje u slučaju da dođe do smaka sveta. U pitanju su bunkeri preuređeni u luksuzne stanove. Ova skloništa se nalaze u bivšoj raketnoj bazi i mogu da izdrže nuklearni napad, prirodnu ili bilo koju drugu katastrofu. Objekti se sastoje od po 14 spratova koji se nalaze ispod zemlje a tačna lokacija još uvek je tajna.

Profimedia

Pročitajte još:

Luksuzni stanovi preuređeni su u nekadašnjem raketnom silosu koji je izgrađen šezdesetih godina prošlog veka, a u kojem su se čuvale interkontinentalne balističke rakete.

Umesto projektila ovde možete naći uređene spavaće sobe, kuhinje, kupatila, ali i neke zajedničke prostorije za zabavu u slučaju apokalipse, poput sobe s bilijarom, bioskopske sale, teretane ili bazena.

Profimedia

Survival Condo nudi tri vrste mogućeg smeštaja u stanovima od 85 do 330 kvadratnih metara za koje treba izdvojiti od 1,5 do 4,5 miliona dolara.

Profimedia

Zanimljivo je napomenuti da novac nije jedini preduslov za kupovinu ove neobične nekretnine. Kompanija želi da proda bunkere osobama različitih zanimanja čija bi znanja u slučaju smaka sveta bila od velike koristi celoj zajednici. Ljudi s kriminalnim dosijeom neće biti u mogućnosti da kupuju stanove za preživljavanje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike