Ber Grils pored peglane kobasice na Staroj planini jeo crve

13.07.2021

15:26 >> 16:13

0

Grils je bivši marinac koji se proslavio emisijama o preživljavanju

Ber Grils pored peglane kobasice na Staroj planini jeo crve
Copyright Ber Grils/Foto: Profimedia

Poznati avanturista Ber Grils prošle nedelje boravio je u Srbiji kako bi snimao materijal za emisiju „U divljini sa Berom Grilsom“. Grils je bivši marinac koji se proslavio emisijama o preživljavanju, a njegova poslednja stanica za sada je Stara planina.

Ber Grils je na Staroj planini boravio pet dana, a kako kaže v. d. direktora JP “Stara planina” Goran Karadžić, bivši SAS-ovac vrlo je pristupačna i prirodna osoba bez kompleksa više vrednosti. Ipak, dodaje, ne voli da gubi vreme slikajući se, osim sa decom, prenosi RTS.

„Filmska produkcija ‘Femili film’, gde su i naši ljudi, što je jako važno, upravo su ga opredelili da dođe na Staru planinu. Važna je i uloga Novaka Đokovića. Tog dana, kada je odlazio i kada smo razgovarali, pitao me je za rezultat teniskog meča…“, ispričao je Karadžić, i dodao da Grils ne krije da je Đokovićev navijač, i da želi da snima sa Novakom.

Karadžić kaže da na Staru planinu dolaze i bolivudske zvezde, tako je bilo i proteklog vikenda, pa su Indijci tokom Vimbldona, pokazali da i oni navijaju za Novaka Đokovića.

Kada je reč o Grilsu, posećivao je teško dostupne lokacije tokom snimanja, a koristio je i helikopter.

„On je dolazio par kilograma mršaviji, drugačiji je kretao, drugačiji se vraćao. Oduševljen je time što je jeo, a kod nas na Staroj planini se dobro jede. Dopala mu se peglana kobasica“, kaže Karadžić, i nada se da će, posle emitovanja fantastičnog materijala, Stara planina, gde u divljini žive i srne, medvedi, vukovi… još više privlačiti turiste.

„Mislim da ćemo u tim emisijama videti malo ekstremnije stvari jer on to forsira, kao što je Babin zub, i uopšte te vence, Midžor je specifičan jer je litica prema Bugarskoj, i svi ti vodopadi i kladenci… jeo je crve… Jedva čekam da to vidim”, priča direktor JP „Stara planina“.

Dodaje da sam Grils nije tokom posete imao posebne zahteve, da je jeo stvari i u prirodi, a da je probao i domaće specijaltete, belmuž, sireve i kobasice, dok su članovi ekipe imali vrlo precizne satnice i planove.

Karadžić je pozvao sve da posete „krov Srbije“ – Staru planinu, na kojoj je, kako je rekao, ovih dana najviše 22 stepena, dok se širom Srbije beleže vrlo visoke temperature.

Pročitajte još:

Tamo svakoga, kako tvrdi, čekaju doktor Vazduh, doktor Voda, doktor Šetnja, doktor Odmor i doktor Sunce.

Grils je napustio lokaciju, a ekipa je ostala na Staroj planini kako bi završila preostale obaveze i pripremila što bolji materijal za budući serijal popularnog avanturiste.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike