Na šta nas asocira Balkan? Kakve emocije budi? Kome pripada?

29.09.2020

13:07 >> 17:15

0

Autor: 24sedam

U okviru informativnog, tematskog i zabavnog segmenta programa, nalaze se originalne i potpuno nove emisije o skrivenim destinacijama Srbije i regiona, etno dom

Na šta nas asocira Balkan? Kakve emocije budi? Kome pripada?
Copyright Promo/Balkan Trip

Balkan Trip je nova turistička televizija koja emituje svoj program unutar kablovske televizijske mreže najveće telekomunikacione kompanije u Srbiji i regionu – Telekom Srbija čije usluge   u oblasti televizije koristi više od milion domaćinstava samo u Srbiji, a program ove platforme dostupan je i mnogim korisnicima u regionu.

Na šta nas asocira Balkan? Kakve emocije budi? Kome pripada? Šta nudi? Na sva ova pitanja – odgovor je jedan – a odgovor ćete pronaći na televiziji Balkan Trip!

U programskoj ponudi nove turističke televizije Balkan Trip, nalaze se najrazličitije emisije iz oblasti turizma, koje istražuju neverovatnu prirodu I kulturu Balkana. U okviru informativnog, tematskog i zabavnog segmenta programa, nalaze se originalne i potpuno nove emisije o skrivenim destinacijama Srbije i regiona, etno domaćinstvima, kulinarskim specijaltetima i svemu onome što naše poluostrvo čini posebnim.

Promo/Balkan Trip

Balkan Trip je u trenucima svetske pandemije virusa COVID-19 postala nova nezaobilazna televizijska turistička destinacija  koja vam pruža najkonkretnije informacije o tome gde možete da provedete odmor u Srbij i u regionu.

Potpuno drugačiji pogled na okruženje, bez suvišnih informacija, bez negativnih konotacija, promeniće vam svakodnevnicu. Uživo uključenja reportera u program osvežiće utiske o predelima koje ste videli, ali niste doživeli na pravi način. Dnevne emisije donose svaki dan nove izazove i informacije koje nam nedostaju. Balkan trip je u svakom trenutku na drugom mestu vaš besplatni turistički vodič.

Pođimo sa “Vanjom u planine”, pratimo avanture beogradskog brazilca u emisiji “Tjagov Balkan”, doživimo Svetu Goru drugačije u “Pričama sa Atosa”, zapevajmo “Još litar jedan” u potpuno novoj I originalnoj emisiji o vinarima, učestvujte u novim avanturama Radovana Kovača u emisiji “Izazovi avanturu” – I avanture su na korak od nas.

Promo/Balkan Trip

BIRAJMO ŽIVOT UZ BALKAN TRIP

Ovo je televizija namenjena svetskim putnicima, planinarima, avanturistima, gurmanima i svim ljubiteljima prirode i ugostiteljstva. Ovo je prvi turistički kanal zbog koga ćete zavoleti ljude i prizore Balkana, i poželeti da spakujete kofere za putovanje!

Dobrodošli na Balkan trip, televiziju koja će vas podsetiit da je kod kuće ipak najlepše. Ne zato što ne možete dalje, već zato što ovde imate sve.

TV Balkan Trip je dostupan svim korisnicima MTS – ove IPTV platforme na kanalu 134 I 740 u HD rezoluciji. Korisnicima platforme Supernova, Balkan Trip je dostupan na poziciji 30.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike