Doček Nove godine u sobi Harija Potera

29.09.2020

17:00 >> 12:16

0

Po početnoj ceni od 50 funti možete licitirati kako biste spavali u vikendici napravljenoj po ugledu na čuveni Grifindor

Doček Nove godine u sobi Harija Potera
Copyright Pixabay

Ljubitelji Harija Potera mogu da rezervišu boravka u vikendici koja izgleda potpuno isto kao Grifindorova soba u Hogvortsu.

Spavaonica u Nort Šir u Livertonu pretvorena je u zajedničku prostoriju u kojoj borave Hari i njegovi školski drugovi tokom školovanja u Hogvortsu. Gosti će spavati na drvenim krevetima u sobama ukrašenim bojama kuće Grifindor, crvenom i zlatnom. Svaki krevet takođe ima svoju crvenu zavesu za dodatnu privatnost.

Pixabay

U glavnoj, dnevnoj sobi, nalazi se kameni kamin i velika plišana sofa, idealna da se u nju zaroni i čita omiljena knjiga o dečaku-čarobnjaku. U kupatili postoji ogroman vitraž koji je specijalno naručen za prikazivanje plavokose sirene, kao scena iz knjige „Hari Poter i Vatreni pehar“.

U vikendici može da boravi šest osoba  kojima je na raspolaganju kuhinja sa svim potrebnim stvarima za čarobnjake. Noćenje možete da rezervišete na sajtu northshire.co.uk.

Ukoliko želite da sa prijateljima Novu godinu provedete baš ovde, možete licitirati po početnoj ceni od 50 funti, a time ćete pomoći humanitarnu organizaciju Tusk koja se bavi očuvanjem divljih životinja širom Afrike, posebno pantera. Pored tri dana boravka za šest osoba, pobednik će u ponoć otvoriti ogroman šampanjac!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: mirror.co.uk

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike