Ako želite usred zime da putujete u tropske krajeve, ovo su neke od najlepših plaža na svetu

28.11.2022

19:34

1

Autor: M. J.

Oduzimaju dah i čine da se osećate kao u snu

Ako želite usred zime da putujete u tropske krajeve, ovo su neke od najlepših plaža na svetu
Copyright Profimedia

Za ljubitelje plaža ne postoji ništa poput tog mekog, zrnastog belog peska. Ako ste nekad maštali o dalekim toplim zemljama, kristalno čistim i plavim morima, palmama i belim peščanim obalama, daleko od nas, postoje mesta koja oduzimaju dah i koja zaista čine da se osećamo kao u snu.

Profimedia
 

Kariljon Bič, Majami

U skromnijem delu Severne plaže u Majamiju smeštena je plaža Kariljon. Široka, s belim peskom, nalazi se ispred najveće banje na tom delu obale obali. Osim toga, voda u Majamiju u određeno doba godine deluje kao voda u tropima.

Profimedia
 

Maldivi

Vizuelni izgled treba da govori sam za sebe, ali Baros Maldivi su tropsko ostrvo na Maldivima koje se sastoji od 75 pojedinačnih vila. Bistrina vode čini da beli pesak izgleda još belji. Ovaj peščani raj nalazi se samo 25 minuta od Međunarodnog aerodroma Maldivi.

Profimedia
 

Grand Ekuma, Bahami
Eksuma je poznata po svojim neverovatno lepim plažama, posebno onim sa praškasto-belim peskom i upečatljivom tirkiznom vodom. Smaragdni zaliv - nazvan po boji vode - pravo je mesto za boravak, mesto gde možete uživati u jednoj od najboljih plaža na Bahamima, gde je konkurencija prilično jaka. 

Profimedia
 

Tahiti

Na Tahitiju postoji plaža za svakoga - bez obzira na to da li želite mirnu lagunu, odlično ronjenje ili tražite taj neuhvatljivi ružičasti pesak. Da biste zaista izašli sa utabane staze, idite na Maupiti - jedno od najmanjih i najzabačenijih ostrva u blizini Tahitija. Integrisan je u pejzaž tako da ćete se osećati kao da praktično živite na plaži.
BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike