Prošetajte po svetu iz fotelje!

12.11.2020

10:30 >> 00:13

0

Ne sviđa vam se pogled s vašeg prozora? Samo otvorite neki drugi prozor na stranici Vindou Svap

Prošetajte po svetu iz fotelje!
Copyright Pixabay

Svi oni koje svrbe tabani i sada bi najradije lutali po belom svetu, epidemija korone teško pada. Pa čak i onima koji ne putuju tako često. Svi su se poželeli nekih drugih destinacija. Zapravo, dosadio im je pogled sa prozora i prizori koje svakog dana viđaju.

Isto to je osećao i bračni par iz Singapura, Sonali Randžit i Vaišnav Balasumbmamanijan pa su odlučili da odšetaju iz svoja „četiri zida“: počeli su da razmenjuju prozore sa ljudima iz celog sveta.

Ideja je bila da se karantin zameni gledanjem sa tuđih prozora i kako bi se ljudi bolje osećali. Tako u digitalnom svetu, za nekoliko minuta, možete obići celu planetu.

Kada otvorite prozor, snimci će vam se pojavljivati nasumično i nećete znati gde ćete odlutati tog trenutka. Na svakom prozoru stoji ko je napravio snimak i gde se nalazi taj prozor. Bićete iznenađeni prizorima i mestima koja se smenjuju pred vama. I što je najvažnije – nema ponovljanja ali isto tako ne možete ni da birate šta biste da vidite.

A možete i da učestvujete. Da biste poslali svoj prikaz prozora, potrebno je samo da snimite horizontalni, 10-minutni HD film sa svog prozora pre nego što ga pošaljete na [email protected]. Svi prozori su dobrodošli, ali imajte na umu da će zvuk biti uključen.

Možda će vam i ovo biti interesantno:

Zadiranje u privatnost – šta sve društvene mreže znaju o nama?

7 predmeta koji vam u budućnosti neće biti potrebni

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike