Kolačić sreće mu doneo 4 miliona dolara: Rizikovao je iz hira, sad pokreće biznis

25.01.2022

19:03

0

Čovek iz Severne Karoline u SAD-u osvojio je džekpot od 4 miliona dolara na lutriji nakon što je koristio brojeve koje je dobio u kolačiću sreće.

Kolačić sreće mu doneo 4 miliona dolara: Rizikovao je iz hira, sad pokreće biznis
ilustracija - Copyright Profimedia

Dobitnik, 60-godišnji Gabriel Fiero iz Korneliusa dobio je kolačić tokom jedne od svojih sedmičnih poseta restoranu Red Bol u Charlotteu, navodi se u saopštenju za javnost.

Fierro je rekao da je odlučio riskirati i odigrati brojeve na papiru iz kolačića, on je rekao zvaničnicima lutrije Severne Karoline da je osetio inspiraciju da ih isproba iz hira.

Profimedia
 

Ratni veteran s invaliditetom, koji je služio 32 godine u vojsci, kupio je svoju online srećku za 2 dolara i dodao opciju Megaplier od 1 dolara, koja omogućava igračima da umnože bilo koju pobedu.

- Upario je svih pet belih lopti kako bi osvojio milion dolara, a onda se nagrada učetvorostručila na 4 miliona dolara kada je pogodio 4X Megaplier - pisalo je u saopštenju.

Fierro je rekao zvaničnicima da je bio zadivljen kada je primio e-mail u kojem ga obaveštavaju o dobitku, dodajući da je njegova supruga mislila da je to "bila prvoaprilska šala ili možda prevara".

Pixabay
 

Nakon što je proslavio svoju pobedu Fierro je prošlog četvrtka pokupio svoju nagradu i planira da uloži u biznis.

Prošle godine je još jedan muškarac iz Severne Karoline osvojio Powerball nagradu od 500.000 dolara nakon što je igrao brojeve iz kolačića sreće koji je dobio uz kinesku hranu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: klix.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike