Putovanje kao idealan poklon za Dan zaljubljenih bračnom partneru!

21.01.2022

11:35

0

Obradujte svoog bračnog partnera

Putovanje kao idealan poklon za Dan zaljubljenih bračnom partneru!
Par na planini - Copyright Pixabay

Za sve one koji su već neko vreme u braku izbor poklona za dan zaljubljenih može da predstavlja poteškoću. Najpre zbog toga što se kako vreme protiče i ideje za poklone troše. Ukoliko ste preferirali da do sada poklanjate materijalne stvari, možda je ova godina rezervisana za iznenađenja. Kako je 14. februar ispred neradnih dana, 15. i 16. možda ne bi bilo loše da spojite ove dane i bračnog partnera odvedete na jedno putovanje, na kom ćete proslaviti vaš dan. Ovaj poklon, pod uslovom da ga do sada niste koristili, sigurno će uneti dozu uzbuđenja u vašu bračnu vezu, a i deca će vam biti zahvalna. Ovo ne samo da je poklon za dan zaljubljenih, ovo je poklon u kom će uživati čitava porodica.

Najpre pronađite dobru turističku agenciju

Kako biste maksimalno uživali u mini odmoru i danu zaljubljenih, najbolje bi bilo da se što pre orijentišete na traženje pouzdane turističke agencije, koja će vam ponuditi aranžman po vašoj meri. Jasno je da za nekoliko dana ne možete otputovati negde isuviše daleko i može vam se čak učiniti da to putovanje i sami treba da organizujete. Vodite se verovatno mišlju da biste to učinili čak i jeftinije od turističke agencije. Ali to ne mora da bude slučaj, naročito ne kada su praznični dani. Tada mnoge turističke agencije prave vrlo povoljne aranžmane, a kako je konkurencija velika, u trci za mušterijama, uglavnom jedni drugima obaraju cene. Još ako ugrabite last minute ponudu ili ste o ovom putovanju dosta ranije razmišljali-first minute, sigurno ćete uštedeti neki dinar. Za sve ljubitelje planine i snega, izbor će biti jednostavan. Februar je idelano vreme za posetu planini, skijanje, sankanje, duge šetnje po snegu. Deca će sigurno biti oduševljena. Oni koji nisu ljubitelji planina, brda i snega, mogli bi da razmišljaju o poseti nekom seoskom domaćinstvu, salašu. Etno turizam je naročito postao popularan poslednjih godina, a seoske kućice i salaši prave oaze mira. Livade za šetnju i obilje zdrave i domaće hrane, učiniće vaš odmor nazaboravnim. A kada smo kod hrane, nikako ne bi trebalo da zaboravimo na probiotike za decu.

Pexels
 

Probiotici za decu - deo putne apoteke

Svi koji sa sobom vode decu na putovanja, znaju koliko su ona osetljiva i sklona, za početak, putnim dijarejama. S obzirom na to da imunitet kod dece nije potpuno razvijen, jasno je zašto njihov stomak često regauje kada promene klimu, pa čak i vodu koju piju. Odlazak na planinu svakako je velika promena ne samo u klimi, već i u svakodnevnim aktivnostima. Osim toga, na planini se po pravilu jede jača hrana, pa je sasvim razumljivo zašto bi probiotici za decu trebalo da budu deo putne apoteke. Nije na odmet da ponesete i za sebe, jer nikada se ne zna kako možete odreagovati na promenu klime, a sigurno ne želite da vaš poklon za dan zaljubljenih bude u senci toga. Kako biste predupredili da vaša deca odreaguju na određenu hranu ili vodu, ne bi bilo loše da im prevntivno date probiotik za decu. Čisto da budete sigurni da će vaš odmor uspeti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/PR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike