Crna gotička kuća postala je hit na internetu, ali je niko ne želi za sebe (FOTO)

02.01.2022

15:30

0

Autor: 24sedam

Da li biste živeli u ovakvoj kući?

Crna gotička kuća postala je hit na internetu, ali je niko ne želi za sebe (FOTO)
profimedia-0412669443 - Copyright Profimedia

Potpuno crna "gotička kuća" je hit na društvenim mrežama, ali niko je ne želi za sebe.

Da li biste živeli u ovakvoj kući? Tamnija od noći, gotovo svaka površina i uređaj u ovom prostranom domu obojeni su u crno.

Iako, tamne boje zidova jesu postale mnogo popularnije tokom poslednjih nekoliko godina, većina ljudi to ograničava na tamnoplavi zid ili tamnozelenu spavaću sobu. Međutim, jedan vlasnik nekretnine u Illinoisu napravio je svoj dizajn enterijera otišavši nekoliko koraka dalje.

Ova potpuno crna nekretnina nazvana je "gotičkom kućom" nakon što je njena obnova dobila mračni zaokret - zbog čega je tako teško prodati je.

 

 

Porodična kuća s dve spavaće sobe i dva kupatila postala je viralna otkako je ranije ovog meseca stavljena na prodaju po ceni od 250.000 dolara, a šaljivdžije na društvenim mrežama kažu da ju je sigurno dizajnirao Voldemort.

Vlasnik i agent za nekretnine Seth Goodman kupio je kuću u obliku osmougla prošlog leta i potpuno je transformisao ekstremnim preuređenjem kako bi se izdvojila od ostalih kuća u komšiluku. Njegov prvobitni plan bio je samo kući crni krov, ali mu se toliko svideo izgled da je odlučio da je celu prefarba u crno, piše Metro.

Nije se tu zaustavio. Čak je i garaža potpuno crna. Seth kaže da je imao mnogo ideja za kuću nakon što je postala senzacija na društvenim mrežama, ali ozbiljnih ponudea još nema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike