Astrolozi otkrivaju najbolje novogodišnje odluke za svaki znak Zodijaka

22.12.2021

13:40

0

Pred nama je godina velikih uspona i padova

Astrolozi otkrivaju najbolje novogodišnje odluke za svaki znak Zodijaka
people-g71c6a4076_1280 - Copyright Pixabay

Donošenje novogodišnje odluke je na neki način priznanje da želimo da postanemo neka bolja verzije sebe. Radi se o pronalaženju najboljeg načina da iskoristimo sopstvenu energiju i potencijal, a nova godina nam može pomoći u tome.

Dakle, kada ramišljate o 2022. godini, počnite da razmišljate o tome kako će dolazna energija Riba uticati na vaš horoskopski znak i kako to možete iskoristiti u svoju korist.

Ribe su vodeni znak poznat po svojoj kreativnosti, osetljivosti i duhovnosti. Ali kao i svaki horoskopski znak, on takođe ima i svoje negativne kvalitete, poput bežanja kada život postane težak i upravo su to teme kojima će svaki znak morati da se bavi.

Zanimljivo je da je 2022. godina vodenog tigra u kineskoj astrologiji, koja takođe predviđa godinu velikih uspona i padova.

I šta sve to znači za vas?

Ovan

Ovan će ove godine doživeti snažan uticaj Jupiterar, čije će pisustvo ntenzivirati osnovne kvalitete Ovna, poput smelosti, osećaja i sposobnosti za akciju. Napravite plan akcije ili svaki dan pravite korak ka njemu. Napravite agendu, napišite mesečne, nedeljne ili čak dnevne ciljeve da biste ih i ostvarili. Na primer, ako ste oduvek želeli da naučite novi jezik, postavite cilj da učite najmanje 30 minuta dnevno ili tri puta nedeljno.

Pixabay
 

Bik

Uran je i dalje u Biku i u 2022. godini, a ova planeta će činiti da se Bik oslobodi i isproba nove stvari. Kada nova godina izazove probleme treba im pristupiti na drugačiji način. Jedna od najvećih stvari koje pripadnici ovog znaka mogu da urade jeste da nauče neku praktičnu veštinu, poput šivenja ili kuvanja. Naučite nešto što bi bilo praktično, jer ne bi bilo loše da imate rezervnu opciju. Na taj način ćete moći, ako dođe do velikih pomaka u vašim finansijama ili u životu uopšte, da se snađete.

Blizanci

U ovako važnoj godini, donošenje pravih odluka biće presudno, a Blizanci su jedan od horoskopskih znakova koji će u tome imati uspeha. Dugoročne strategije i planiranja doduše nisu nešto što je prirodno za ljude rođene pod ovim znakom, jer uglavnom vole da budu zauzeti u sadašnjosti. Ali dnevnik, odnosno plan rada, može biti od pomoći u savladavanju izazova.

Rak

Iza Rakova su teški dani. Sada su skoro oslobođeni svega toga. Dok je Ovnov način da se izvuče iz lošeg perioda hrabrost i guranje napred, Rakovima će biti potrebno još neko vreme da dignute glave krene dalje. Raku bi bilo dobro da počne da se bavi sobom. Krenite na redovne kozmetičke tretmane - zaslužujete to!

Pixabay
 

Lav

Stvari koje su lažne ili zasnovane samo na izgledu će nestati 2022. godine. Lavovi koji sebe definišu samo kroz posao u novoj godini mogu shvatiti da, nisu sigurni ko su ako su bez posla. Najbolje što možete da urade je da budete pravi lideri u svojoj zajednici. Pronalaženje veće svrhe pomažući onima koji imaju manje sreće od njih samih, ili čak pomaganjem životnoj sredini, staviće stvari u preko potrebnu perspektivu i približiti ih otkrivanju ko ste u svojoj srži.

Devica

Device će bukvalno morati da se vrate svojim korenima 2022. godine. Ljudi rođeni pod ovim zemaljskim znakom naći će smirenost. Devicama se u novoj godini preporučuje izlazak u prirodu. Kada ste previše opterećeni, izađite napolje i budite aktivni. Odlučite da idete na duge šetnje. Šta god da je, ove godine ćete imati koristi od kvalitetnog vremena na otvorenom.

Vaga

Vaga je prošla kroz ozbiljne poteškoće u poslednjih nekoliko godina, ali konačno se i tome vidi kraj. Trebalo bi da iskoriste novopronađenu smirenost i odvoje vreme samo za sebe.To će vam dati ravnotežu za kojom žudite. Redovno idite u bioskop ili kupite nekoliko poklona sebi za dušu, prijaće vam.

Pixabay
 

Škorpija

Škorpija je jedan od znakova koji će imati najviše koristi od naleta kreativne energije, zato što na to dugo čekaju. Ovo će pružiti odličan izlaz za kanalisanje vaših najdubljih osećanja, ali i pomoći da se osećate osveženo. Ako volite da slikate, ali iz ovog ili onog razloga niste imali vremena da se usredsredite na to, morate da odvojite vreme 2022. Ako ste novinar, odvojite vreme za kreativno pisanje. Bez obzira na vrstu kreativnosti kojom se bavite, čin stvaranja će vam pomoći da dostignete svoj puni potencijal i prebrodite svaku oluju.

Strelac

Prošli su teki dani, sada je sjajan trenutak da shvatite da više ništa neće biti isto kao pre. Strelac koji je nekada zaista cenio putovanja možda ih više ne ceni. Oni koji su se možda bavili politikom, u nju su se i razočarali. Ovo je vreme da počnete da istražujete nešto novo. Sledite nova interesovanja.

Jarac

Još jedan znak koji je prošao kroz mnogo toga u poslednjih nekoliko godina. U novoj godini, najviše će imati koristi ako se povuku i shvate koliko su bili jaki. Budite zahvalni na napretku koji ste napravili i ljudima koji vas okružuju, umesto da stalno gledate u budućnost. Kada se osećate kao da ste zaglavljeni, podsetite se svega što ste do sada postigli.

Profimedia
 

Vodolija

2022. Jupiter će se pomeriti iz Vodolije, ali će Saturn i dalje biti tamo. Saturn, planeta koja podstiče uspostavljanje pravila i struktura, koji će želeti da prionete na posao. Sada je trenutak da izgradite novu naviku, usredsredite se na naporan rad na ponovnoj izgradnji i organizovanju stvari, pomoći će vam da se bolje osećate.

Ribe

Ovo je prava godina za vas. Jupiter će ući i povećati efekte koje Neptun, vaša trenutna planeta vladara, sprema za vas. Neptun može vladati snom koji najviše želite da ostvarite. Ako imate problem sa pićem, sada je vreme da rešite problem i potražite pomoć. Čak i ako je vaša zavisnost nešto bezazleno, kao što je previše gledanja televizije, ona i dalje ometa vreme koje biste mogli da potrošite na ostvarivanje vaših ciljeva.Ovo je vreme da ili dosegnete svoj maksimalni potencijal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike