Počela je vladavina Jarca: Na testu su odnosi sa ljudima, a u glavama sumnje i misli iz prošlosti

21.12.2021

12:00

0

Razdoblje pred nama omogućava nam da počistimo loše stvari iz prošlosti

Počela je vladavina Jarca: Na testu su odnosi sa ljudima, a u glavama sumnje i misli iz prošlosti
profimedia-0528550132 - Copyright Profimedia

Vladavina Jarca, znaka koji u Zodijaku krasi velika ambicija i težnja prema uspehu, trajaće od 21. decembra do 20. januara. Ova godine biće propraćena retrogradnom Venerom u Jarcu, te retrogradnim Merkurom, stoga je za očekivati događaje i iskustva koja će nas vraćati u prošlost.

Naviru sećanja, javljaju se ljudi koje nismo dugo čuli, oživljavamo neke nezaboravne situacije iz prošlosti. Cela priča kao da nas priprema za nešto važno. Omogućava nam da skinemo sa leđa terete koje vučemo mesecima, da zatvorimo neka stara poglavlja i sa vladavinom Vodolije krenemo sa jasnim namerama dalje.

Profimedia
 

Retrogradna Venera u Jarcu znači da će tema odnosa sa drugima biti na testu. Vraćamo se u prošlost, razmišljamo o onome šta je bilo. Povezujemo uzrok i posledicu. Na videlo izlaze neke okolnosti koje su do sada bile skrivene i nepristupačne.

Imamo utisak da se druga strana nećka, da je odsutna i nedostupna za nas. Zadubljena je u svoje misli, koristi se izgovorima – ne mogu sada, neki drugi dan. Javlja se sumnja. Pojavljuju se pitanja šta se događa i šta će biti sutra. Otvoreno primanje i davanje ljubavi je otežano, ali upravo nam takve okolnosti omogućavaju da se pozabavimo sobom i vidimo koliko smo zadovoljni odnosima koje gajimo i šta je nama potrebno da bismo bili srećni u ljubavi.

Pixabay
 

Čega se bojimo? Koliko smo spremni da otvorimo svoje srce za ljubav? Da li verujemo da zaslužujemo da budemo voljeni? Ovo su samo neka od pitanja koja će nas pratiti u danima koji su pred nama, ako ne i veći deo sledeće godine koja je pod vladavinom Venere.

Saturn u Vodoliji ulazi u izazovan aspekt s Uranom u Biku, po treći put ove godine i ponovo nam uručuju pozivnicu za evoluciju koja će biti moguća jedino ako otpustimo staro i neupotrebljivo. Dok god smo panično vezani za ono što imamo, a to nam ne čini dobro, upadamo u nove nevolje.

Profimedia
 

Praznici bi trebalo da proteknu u miru, uz obilje hrane i pića, u okruženju bliskih osoba. Kao da nam treba više mira i tišine. Novu godinu dočekaćemo u nešto drugačijem raspoloženju, moguće u drugom gradu, u većem društvu, dinamično, za neke i vrlo strastveno.

Od 14. januara Merkur u Vodoliji počinje da se kreće unazad, i to je astrološki uticaj koji smo već doživeli od 30. 1. do 21. 2. 2021., pa će zbivanja koja smo tada proživljavali, biti aktuelna i u ovom periodu. Dobro je više pažnje posvetiti komunikaciji posebno onoj koja se odvija virtuelno, jer tu može doći do nekih zastoja.

Profimedia
 

 

Jarac je simbol ambicije, unutarašnjeg autoriteta, strukture, discipline, vreme kada svodimo stare račune, podvlačimo crtu iza onog što je bilo i zauzimamo nove startne pozicije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike