Device su večite dobrice, a Vage uvek sumnjičave! Kakve su žene u vezi?

17.12.2021

12:00

0

Autor: 24sedam

Sa jednim znakom je sve preintenzivno, od prvog izlaska, do burnog raskida

Device su večite dobrice, a Vage uvek sumnjičave! Kakve su žene u vezi?
Ljubav - Copyright Profimedia

Ovan - pomalo ishitrena, ali iskrena, žena koja će vam uvek reći ono što misli

Sa ženom rođenom u znaku Ovna se nikada nećete pitati šta misli i oseća, jer će vam to bez ustručavanja sama reći, i onda kada to nije ni blizu onoga što ste hteli da čujete. Iako ih neki muškarci mogu smatrati ćudljivima, nema dileme da će se u potpunosti prepustiti kada pronađu onog ko je to zaslužio. Ali, nema tog muškarca zbog koga će preći preko svojih uverenja, principa i životnih vrednosti.

Bik – probleme rešavaju staloženo

One nisu žene koje privlače loši momci, ali to ne znači da su dosadne ili plašljive - njihov karakter im jednostavno ne dopušta da se vežu uz nekoga ko će im zagorčati život i kome će glumiti mame. Zato će šansu uvek pre dati mirnom i povučenom tipu, prema kome možda i ne osećaju tako jaku hemiju, ali je već na prvi pogled logičniji izbor.

Profimedia
 

Blizanci – žene pune samopouzdanja

Inače potpuno opuštene, žene koje su suprotnom polu uglavnom šarmantne. Kada se doda da su žene Blizanci i zabavne, avantura i dobar provod su zagarantovani. I premda su često neodoljive, jedna od njihovih najvećih mana koja često tera muškarce od njih je navika da analiziraju sve i svakoga, svaku situaciju ili osobu koju su upoznale, pa to ide to te mere da se graniči sa običnim brbljanjem. Premda sebe takvima ne vide, uglavnom su pune samopouzdanja što im svakako može ići u prilog i pomoći im da se svide muškarcu koga žele za sebe, jer je većini muškaraca takva žena neodoljiva.

Rak – nesigurne žene kojima je muškarac izazov

Kada se nekome svidite i pokuša da vam priđe, pa iz nekog razloga u tome ne uspe, budite sigurne da ste ga odbile time što mu je dosadilo da vas uverava da mu se iskreno sviđate. Ženama rođenim u znaku Raka je neobično teško da shvate da ih neko voli baš onakve kakve jesu.

Profimedia
 

Lavice – samouverene i odgovorne pre svega

Lavice nemaju problem sa samopouzdanjem, naprotiv, problem može biti višak istog. One se osećaju i ponašaju kao zvezde što, naravno, privlači muški rod. A od brojnih muškaraca koji pokušaju da im se približe, na kraju će imati sreće onaj najuporniji. Jednom kada ih neko obori s nogu postaju najvernije i najpažljivije devojke na svetu, a od velike zvezde više nema ni traga.

Onog pravog će, ako ga traže, verovatno pronaći čim mu daju šansu. I to u nekom ko verovatno, s obzirom na njihov zvezdani status, već duže vreme skuplja hrabrost da im priđe. Karakterno su Lavice po pravilu dobre osobe spremne da pomognu svima, a tu osobinu slede i odgovornost i zdrav razum - ukratko, neodoljiva kombinacija.

Devica – večiti borac za više ciljeve

Devica je večita dobrica koja će se uvek svim snagama truditi da prema svima ispadne korektna, pa tako i prema svom partneru. Suprotnom polu se sviđaju Device, i to najviše zbog svoje odgovornosti, ali one se same često brinu kako su možda predosadne ili pak nedovoljno spontane. Srodnu dušu Devica uglavnom upoznaje među ljudima sa kojima deli osećaj za pravdu pa će se tako i sa partnerom često spojiti u nekoj borbi za viši cilj.

Profimedia
 

Vaga – uvek sumnjičava i previše samokritična  

Zbog manjka samopouzdanja Vage se često povlače, što muškarce ponekada tera od njih. Ali, ni to verovatno neće biti prevelika šteta kada se u obzir uzme da su sklone biranju partnera koji su, najjednostavnije rečeno, par stepenika ispod njih. Definitivno im manjka samopouzdanja te bi trebale biti svesnije sebe i utiska koji ostavljaju na suprotni pol kome su uglavnom veoma privlačne.

Škorpija - sa njom je zabava zagarantovana

Veza sa ženom rođenom u znaku Škorpije je uglavnom veliki izazov jer je sa njima sve preintenzivno, od prvog izlaska, do burnog raskida. Zato nisu svi muškarci dorasli ovom znaku. To je znak za koji se smatra da je najslobodniji i najbolji u krevetu, a uz to su uglavnom i dobre osobe.

Unsplash
 

Strelac – zabavne i strpljive partnerke

Ovo su mahom zabavne žene sa zavidnim smislom za humor pa će verovatno biti najduhovitija osoba na zabavi, a uz to joj nije problem da se našali na svoj račun. Uvek su spremne da saslušaju i posavetuju zbog čega im se prijatelji obraćaju u kriznim situacijama, sigurni u njihovu pomoć. Osim smisla za humor, adut im je šarm kome malo ko može da odoli. Ali, ono gde će se većina žena ovog znaka sapleti je naivnost.

Jarac - odgovorne žene koje znaju kako da se brinu o muškarcu

Baš kao i Ribe, i žene u znaku Jarca imaju tendenciju da traže neozbiljne momke kojima kasnije moraju glumiti mame. Ali, problem nastaje kada napokon naiđu na pravog muškarca koji traži ženu, a ne mamu. Veze im uspevaju tek kada shvate da ne bi trebale sve muškarce da tretiraju isto, kao i da nema ništa loše u tome da nekome budu ravnopravne partnerke.

Profimedia
 

Vodolije – pre svega nezavisne

Žena Vodolija ne podnosi da im neko ulazi u privatni prostor više nego što je neophodno. Ona ceni tuđu i zahteva svoju nezavisnost. Ipak, kada je u pitanju prava ljubav, pa i prijateljstvo, drugoj strani će pristupiti itekako strpljivo i sa puno brige, ali i verno.

Ribe – majčinski nastrojene i prema partnerima

Poznate su po svojoj saosećajnosti i interesu za druge ljude, zbog čega i čudi što najčešće biraju partnere koji ih nisu vredni. Žene Ribe su sklone zaljubljivanju u one koji traže neku vrstu pomoći pa se uglavnom o nekome brinu i mnogo pre nego što i same postanu majke. Ali, ako nađu partnera koji ceni iste stvari i neguje slične moralne vrednosti, na videlo izlazi i njihova kreativna, umetnička strana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike