Najviše genija rađa se u ovim horoskopskim znacima

14.12.2021

18:00

1

Svaki znak ima svoje prednosti i mane, ali kada je u pitanju inteligencija, astrolozi kažu da se dva izdvajaju iz gomile

Najviše genija rađa se u ovim horoskopskim znacima
profimedia-0300207009 - Copyright Profimedia

Bilo da ste autoritativan Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje privlačne osobine. Astrološka merenja mogu predvideti sve, od romantične kompatibilnosti do zdravlja. Ali kada je u pitanju inteligencija, koji znak ima najviše „mozga“?

Astrolozi kažu da je najpametniji horoskopski znak zapravo kombinacija između Vodolije i Škorpije, ali oni dele prvo mesto iz dva veoma različita razloga. Ljudi rođeni pod znakom Vodolije imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se meri kognitivnim sposobnostima i koeficijentom inteligencije.

Profimedia
 

Škorpije, s druge strane, imaju bolju percepciju, one su najbolje u realnim procenama i razumevanju sveta u celini. Škorpije su veoma analitične, ali i saosećajne, intuitivne i strpljive. Imaju prirodnu intelektualnu radoznalost, žele da znaju sve o svemu što ih zanima. One su zaista najpametniji horoskopski znak po redu kritičnih i radoznalih umova.

Profimedia
 

To ne znači da drugi znaci Zodijaka nisu inteligentni na svoj način. U stvari, Blizanci i Vage takođe imaju dosta potencijala., prema Nilu Krebtriju, astrologu u školi astrologije „Mejo“.

Vage vole ravnotežu i zato će uvek razmišljati o odgovoru na svaku situaciju. Upravo to treba da bude inteligentna reakcija.

Sve što treba da uradite je da slušate Blizance kako govore i shvatićete njihovu genijalnost. Oni su najbrži mislioci Zodijaka i imaju posebnu sposobnost za sticanje i širenje informacija. Često imaju potpuno razvijen smisao za humor, što je još jedan pokazatelj njihove inteligencije.

Profimedia
 

Rakovi i Ribe su emocionalno najinteligentniji, drugim rečima, oni su izvrsni u prepoznavanju i rasuđivanju, pre svega na osnovu osećaja.

Rakovi imaju prirodnu empatiju i razumevanje zbog čega su odlični u savetovanju drugih. Njihova inteligencija uglavnom dolazi u obliku razumevanja ljudi, što je u suštini retka osobina. Ribe se izdvajaju podjednako svojom oštrinom koliko i svojom pronicljivošću. Nikada ne potcenjujte mudrost Riba. One su visoko rangirane među najinteligentnijim znakovima Zodijaka jer upijaju osobine svih drugih znakova, budući da su poslednje u krugu.

Profimedia
 

Zemaljski znaci Bik, Devica i Jarac pokazuju praktičnu inteligenciju. A vatreni znaci Ovan, Lav i Strelac imaju tendenciju da budu najintuitivniji, što ih čini sklonijim da rizikuju i popune liderske pozicije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike