Astrolozi otkrivaju vašu srodnu dušu

10.12.2021

12:00

1

Autor: 24sedam

Lavovima je potreban neko sposoban da drži korak s njima, za Vage je idealan neko ko ih neće plašiti, a za Jarca neko ko će prihvatiti njegove mane

Astrolozi otkrivaju vašu srodnu dušu
profimedia-0077855927 - Copyright Profimedia

Iako formula za pronalaženje onog pravog ne postoji, Zodijak nam nudi neke smernice za pronalaženje srodne duše.

Ovan

Za ljude rođene u ovom znaku srodna duša bi mogao biti neko ko deluje nepredvidljivo, jer se Ovnovi užasavaju dosadnog načina života. Vole da začine stvari i nikako ne vole rutinu. Zato bi najidealniji partner za njih bio neko željan izazova, uzbudljiv, neko koga ne mogu tako lako da pročitaju.

Bik

Za Bikove je najidealnija srodna duša neko tko ih dobro razume. Tu se radi o pomalo tvrdoglavim pojedincima koji sve vole da rade na svoj način, teško podnose kritiku i nije im lako da prihvate tuđe mišljenje. Posebno ne vole da se pravdaju drugim za svoje postupke i baš zato im je potrebna osoba koja će ih razumeti bez puno izgovorenih reči.

Profimedia
 

Blizanci

U ovom slučaju radi se o pojedincima koji su skloni da se preopterete površnim i nebitnim stvarima i pritom zaboraviti ono što je u životu zaista važno. Zato bi najidealnija osoba za njih bio neko ko će ih podsećati na važne stvari i otvoriti im oči kako bi bolje uvideli suštinu.

Rak

Za ljude rođene u ovom znaku idealna srodna duša je osoba koja nije sklona glumi i toplo-hladnim igricama. Rakovi su po prirodi mirni i povučeni, imaju osetljivo srce koje je lako slomiti te im ne treba puno da se osete povređenim. Zato je važno da biraju partnera koji nije sklon igranju i manipulacijama, već neko kome će moći da se otvore bez problema.

Lav

Lavovi su osobenjaci kojima je potrebna srodna duša koja je sposobna da drži korak sa njima. Nije tajna da o sebi imaju visoko mišljenje i da ih drugi ljudi, posebno oni koji ih ne poznaju dobro, mogu smatrati egocentričnima. Istina je da u pitanju osobe sa kojima ne može svako da izađe na kraj, ali srodnoj duši to ne bi trebalo da bude problem.

Profimedia
 

Devica

Idealna srodna duša za ljude rođene u ovom znaku je neko ko će ih prihvatiti baš onakvima kakvi jesu. Device su poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi zbog čega stalno procenjuju i analiziraju ljude oko sebe. S druge strane, Device nisu srećne kad neko procenjuje njih, pa im treba neko ko ih u životu neće kritikovati.

Vaga

Za Vage je najidealnija srodna duša neko ko ih neće plašiti, neko sa kie će imati skladan život bez stalnih drama i svađe, jer Vage to ne podnose. Pojedinci rođeni pod ovom znakom vole da budu okruženi lepotom pa partneru ne bi smelo da smeta što su često okruženi privlačnim ljudima. Mnogi ih smatraju društvenom elitom pa im je potreban neko ko se sa tim zna nositi.

Škorpija

Ljudima rođenim u ovom znaku savršena srodna duša mora biti neko ko će ih u isto vreme i izazivati i štititi, jer su to pojedinci koji su skloni da žive život punim plućima. Potrebna im je umerenost koju bi im skladan partner mogao osigurati. Treba im neko tko će ih izazivati da budu sve bolji i uz koga će se osećati sigurno.

Pixabay
 

Strelac

Savršena srodna duša za pripadnike ovog znaka je neko ko će ih držati na zemlji, neko ko će ih prizemljiti, ali im u isto vreme neće oduzeti slobodu. Strelčevi pomalo žive u oblacima i slede porive svog srca da krenu gde im duša želi. Ne sviđa im se osećaj vezivanja i suzdržavanja, sloboda im je imperativ. Ipak, hteli da priznaju ili ne, u životu im je potrebna stabilnost.

Jarac

Za Jarčeve je idealna srodna duša neko ko će prihvatiti njihove nedostatke. Oni su vrlo intenzivni pojedinci, ali u isto vreme, duboko u sebi, i vrlo nesigurni. Važno im je da pronađu partnera koji neće dodatnu hraniti tu nesigurnost, već će ih inspirisati da budu bolji i sigurniji u sebe.

Pexels
 

Vodolija

Savršena srodna duša za pripadnike ovog znaka je neko čiji mentalitet odgovara njihovom, jer često nailaze na nerazumevanje. Vodolije su vrlo pametne, ali to može biti  i problem kad je pronalaženje idealnog partnera u pitanju, jer ih mnogi ne mogu intelektuano ispratiti.

Ribe

Njima treba neko ko ih podstiče da budu sve bolji i da slede svoje snove. Ribe su vrlo emotivne i saosećajne, sklone da stavljaju druge na prvo mesto, zbog čega im se događa da pojedinci iskorišćavaju njihovu blagu narav. Važno im je da pronađu partnera koji će ih gurati da slede svoje snove i idu hrabro ka svojim ciljevima, prenosi Atma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike