Veruj mi... Lažeš me... Ja znam bolje... Ove rečenice nikako ne smete reći Škorpijama

09.12.2021

18:00

0

Autor: 24sedam

Nikada ih ne treba shvatati olako

Veruj mi... Lažeš me... Ja znam bolje... Ove rečenice nikako ne smete reći Škorpijama
profimedia-0493024737 - Copyright Profimedia

Žena Škorpija je egzotična, privlačna, direktna, neustrašiva, tvrdoglava... krasi je izvanredna intuicija i zna da se izbori sa svakom preprekom u životu.

Ona je samouverena, snalažljiva i snažna. Ne beži od napornog rada, učiniće sve da bude uspešna u onome šta radi.

Ako imate u svojoj blizini ženu Škorpiju ove stvari su vam sasvim jasne, ukoliko nemate, dobro zapamtite i ne izgovarajte sledeće:  

 

Lažeš

Žene Škorpije mogu podneti laži. Isto tako, laganje smatraju gubitkom vremena. Situacije u kojima moraju lagati, što će učiniti samo ako im je do nekoga jako, jako stalo, su im nepodnošljive. Kada nekoga uhvate u laži, jako će se potruditi da razotkriju istinu jer veruju da jedna laž vodi prema drugoj. Zato, optužite li Škorpiju za laž, verovatno će dobro razmisliti zašto vas je uopšte pustila u svoj život.

Profimedia
 

Da li mogu da ti verujem?

Ako nešto ovakvo kažete Škorpiji, povredićete joj ponos, principe i čast. Škorpije su odane i zaštitnički nastrojene osobe kada su u pitanju oni do kojih im je stalo. Isto očekuju zauzvrat, a pitanje možete li im verovati smatraju viškom.

Veruj mi

Čim čuje rečenicu "Veruj mi", Škorpiji se pale njihove posebne antene. Njima nije dovoljno samo reći "Veruj mi". Potrebno im je da znaju sve, žele da budu dobro informisane, a onda će same odlučiti veruju li ili ne.

Profimedia
 

Zašto trošiš vreme na osvetu?

Niko ne zamera kao Škorpije. Teško im je da zaborave ili oproste. Ako ste napravili nešto zbog čega vam više ne veruje, učiniće sve da vam se osveti i u ovoj situaciji će biti jako strpljiva. Čekaće koliko god je potrebno da sprovede u delo šta je zamislila.

Intimnost nije toliko bitna

Intimni odnosi su Škorpijama jako bitni. Vide ih kao oblik umetnosti čija vrednost se ne sme umanjivati. Potrebna im je u životu i pomoću nje izražavaju one emocije koje rečima ne mogu izreći. Osim toga, intimni odnosi u njihov život donose zabavu bez koje ne mogu i ne žele.

Profimedia
 

Moj način je bolji

Škorpije imaju sposobnost da obave sve što je potrebno, ali na svoj način. I ne vole da se drugi petljaju u način kako će nešto uraditi. Perfekcionisti su, ali posebne vrste. Bitno im je da obave šta je potrebno i bitno im je da to obave isključivo onako kako su oni zamislili bez sugestija sa strane, piše zadovoljna.dnevnik.hr/.

Hobiji su ti važniji od mene

Škorpije su strastvene oko stvari do kojih im je stalo. Strast je njihov pogon i svemu što vole su maksimalno posvećene pa tako i svojim hobijima. To ne znači da im je manje stalo do vas nego do hobija - to samo znači da svemu pristupaju jednako fokusirano. Rečenice poput ove samo će ih izbaciti iz takta jer ne vole da ih neko kontroliše ili pokušava da promeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike