Najbolji doživotni partner za svaki horoskopski znak: Za Ovna je Vodolija, a Lavu treba Vaga

07.12.2021

13:00

0

Autor: 24sedam

Ima i onih koji ne idu dalje od svog znaka, poput Bika i Vage

Najbolji doživotni partner za svaki horoskopski znak: Za Ovna je Vodolija, a Lavu treba Vaga
Pixabay

Ovan

Ovaj znak ima tri potencijalno savršena partnera za dugu i srećnu vezu, a to su Škorpion, Strelac i Vodolija.

Sa Škorpionom ga spaja strast i iskrenost, uzajamna ljubav i poštovanje. I Ovan i Škorpion zaziru od tajni i međusobnog skrivanja.

Ljubav sa Strelcem je kao magnet, jer se ova dva vatrena znaka neverovatno privlače. Vodolija se ipak "vodi" kao najsavršeniji izbor za jednog Ovna.

Bik

Bik se odlično slaže sa Bikom. To je veza prepuna ljubavi sa dobrim temeljima da potraje jako dugo, možda čak i ceo život.

I sa Devicom imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje su zemljani znakovi pa se jako dobro razumeju, cene iste stvari i vrline. Tu je i Jarac sa kojim Bik može osetiti veliku ljubav, poštovanje, razumevanje i divljenje. 

Blizanci

Blizanci se odlično slažu as Vodolijom. Ima neke magije u toj vezi. I veza sa Ribama bi mogla potrajati, jer su intelektualno jako kompatibilni. Ali, u ovom slučaju je potrebna spremnost obe strane na kompromis kako bi potrajali.

Pixabay
 

Rak

Za Raka je savršen izbor neko rođen u znaku Ribe. Radi se o vodenim znakovima čija veza može biti lepa, prirodna i duhovna. Moguće je čak i da ostanu zajedno ceo život.

Lav

Lav i Vaga su vrlo dinamičan par koji privlači pažnju gde god se pojavi, a to je ono što pripadnici ovih znakova vole. Jednom kada se spoje, brinu jedno o drugome i imaju odlične predispozicije za dugu i srećnu vezu. 

Devica

Devica se odlično slaže s Jarcem, a neki tu kombinaciju nazivaju - nebeskom. Oba znaka su vrlo čvrstog karaktera, realna, marljiva i brižna. Veza Device i Jarca može potrajati do kraja života.

Pixabay
 

Vaga

Vaga se fantastično slaže s drugom Vagom, jer je to znak koji živi u oblacima. U ovakvoj vezi oba partnera su zaljubljena jedno u drugog, ali i u sam pojam ljubavi i svega vezanog za nju. 

Škorpion

Veza Škorpiona i Ribe je prepuna privlačnosti, ljubavi, strasti i romantike. Ako oba znaka jednako brižno neguju tu vezu, sigurno će trajati jako dugo, piše 24sata.hr.

Strelac

Strelac se savršeno slaže sa Ovnom. To su vatreni znakovi prepuni energije i strasti, a jednom kad se sretnu, snažna privlačnost ih vuče jedno drugome, i to je jače od njih.

Pixabay
 

Jarac

Ljubav Jarca i Bika ima dobre predispozicije za dugu i srećni vezu. Oboje cene iskrenu ljubav, međusobno poštovanje i razumevanje. Reč je o porodičnim ljudima kojima je cilj da stvore nešto u životu.

Vodolija

Kad se Vodolija spoji sa Ovnom, možete biti sigurni da u toj vezi neće vladati dosada. Oni se odlično nadopunjuju, vole aktivan život, prirodu, druženja.

Ribe

Riba i Rak su savršen spoj. Njihova veza je mirna, prirodna, prijatna i produhovljena. Vrlo lako mogu trajati ceo život, prenosi Atma.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti