Astrolozi kažu da oni vole najjače na svetu

18.11.2020

12:35 >> 13:05

0

Njihova osećanja su jača i dublja od ostalih horoskopskih znakova

Astrolozi kažu da oni vole najjače na svetu
Copyright Profimedia/Pixabay

Prema osobinama horoskopskih znaka, astrolozi tvrde da Ovan, Bik, Rak, Vaga i Riba vole najjače na svetu i da su njihove emocije iskrene i duboke.

Ovan se teško otvara i nećete ga lako privoleti da priča o svojim osećanjima koja krije duboko u sebi. Ali kada se zaljubi, nema toga što neće za tu osobu učiniti. I predaće joj se do kraja.

Bik nije osoba koja će svoju privatnost pokazati „na izvolte“. On teško daje svoje poverenje, odmerava svaku sitnicu i iskušava drugu osobu pre nego što joj otvori srce i dušu. Međutim, zaljubljeni Bik ne bira sredstva i načine kako bi usrećio svoju voljenu osobu.

Profimedia

Kod Raka je sve jednostavno: on kad voli, voli svim srcem. Kad ne voli, onda to jasno pokazuje. Rakovi su veoma strastveni i kad su zaljubljeni oni su pomalo ludi i vole duboko i beznadežno.

Vage su u duši romantičari. Vole sitne detalje i da im se ukaže pažnja. Ali to isto čine i za svoju voljenu osobu jer žele da je usreće na svaki način.

Nema toga što Ribe neće učiniti kad se zaljube. I nema toga šta im neće pasti na pamet samo kako bi privukle i zadržale pažnju svog partnera. Ljubav svog života neprestano obasipaju komplimentima, izjavama ljubavi i poklonima.

Pročitajte i ovo:

Na koji način zavode horoskopski znaci?

Deluju hladnokrvno, a zapravo su emotivci

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike