Kome sa praznicima stiže nova ljubav? Jedan znak čeka ostvarenje snova

05.12.2021

12:00

0

Astrološka predviđanja za vaš emotivni život

Kome sa praznicima stiže nova ljubav? Jedan znak čeka ostvarenje snova
Horoskop i ljubav u 2023. godini - Copyright Profimedia

Zima je konačno stigla i može se reći da je stiglo vreme ljubavi i topline. Sezona praznika označava neke nove ljude i susrete, a tranzitna Venera u prolazu kroz znak Jarca imaće veliki uticaj na ljubavni aspekt mnogih znakova Zodijaka. Kao planeta koja vlada odnosima, Venera može uticati na načine na koje volimo da dajemo i primamo ljubav.

Bik

Ovo će biti vreme kada bi Bikovi mogli da pronađu nekoga ko će ih voleti onakve kakvi zaista jesu. Mogli bi sresti nekoga na prazničnom putovanju, samo je važno da obraćaju pažnju na svaki i najmanji znak. Ovo je divno vreme da se povežete sa ljudima koji se razlikuju od vas.

Rak

Emotivni Rakovi će doživeti neverovatne trenutke tokom praznika. Život će ih odvesti na najrazličitija mesta i pružiti im priliku da iskuse najlepše ljubavna trenutke. Ali, naredni period može za Rakove značiti i probleme. Mogli biste osetiti želju da kontaktirate nekoga iz svoje prošlosti, ali zbog pomešanih emocija bi bilo mudro da dobro razmislite o tome.

Pixabay
 

Strelac

U životima ovog znaka biće sreće, mira i veselja. Ovog puta će konačno odvojiti vreme da potraže nekoga ko može da im ulepša život. Naći će nekoga ko može da ih učini boljom osobom i da im pomogne da donesu odluke bez ikakvih oklevanja. Astrolozi savetuju, retrogradna Venera je moćno vreme da se podsetite svojih vrednosti i zatražite ih zauzvrat od svojih prijatelja i partnera.

Jarac

Njihov ljubavni život je uvek bio potpuna misterija. Ali ne više. Jarčevi će se potruditi da pronađu partnera koji će ih voleti, stajati uz njih i podržavati ih u svim odlukama. Venerin romantični uticaj prekriva 11. kuću zajednice ovog znaka, dok njeno retrogradno kretanje može podstaći razna preispitivanja u toj zajednici. Dok istražujete jednu ili više potencijalnih zajednica, samo budite sigurni da ne preterujete u ime ljubavi i da tražite ravnotežu u svim vezama tokom ovog vremena.

Pixabay
 

Vodolija

Verovatno su čekali ceo život da budu sa svojom jedinom pravom ljubavi. A sada se čekanju nazire kraj. Vodolije će imati sreće da budu sa nekim iskrenim i brižnim. Oni samo moraju da veruju u tu osobu i oslobode se svojih nesigurnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike