Statističke činjenice o horoskopskim znacima: Najviše preljubnika je među Jarčevima, a milijardera među Vagama

27.11.2021

18:00

0

Svetski lideri i američki predsednici su najčešće rođeni u znaku Škorpije

Statističke činjenice o horoskopskim znacima: Najviše preljubnika je među Jarčevima, a milijardera među Vagama
Ilustracija - Copyright Pixabay

U ljudskoj prirodi je da traži odgovore, naročito one koji kriju neku tajnu ili koji mogu da im otkriju budućnost. Zato je astrologija toliko interesantna ljudima. Ako ostavim po strani lične horoskope, a astrologiju ukalupimo u statističke činjenice, dobićemo neke zanimljive podatke.

Jedan od njih je i da je najviše svetskih lidera rođeno u znaku Škorpije koja je poznata po svojoj nezavisnosti i ambicioznosti. Veliki broj američkih predsednika, uključujućih i sadašnjeg Džo Bajdena, je također rođeno u ovom znaku, dok su četiri bila u znaku Vodolije. Po dva stanovnika Bele kuće su bili rođeni u znaku Ovna i Device.

Američki Univerzitet Čepman je u jednom istraživanju došao do zaključka da američke demokrate više veruju u horoskope nego republikanci.

Analizirajući listu milijardera, britanski San je došao do zaključka da se među njima nalazi čak 27 Vaga.

Među najozloglašenijim američkim serijskim ubicama, posebno se ističu dva: Ribe i Blizanci.

Deca zvezde se rađaju u znaku Strelca, zaklučeno je u istraživanju koje je napravio Kartun Netvork a objavio Dejli mejl 2009. godine. Među njima su Britni Spirs, Skarlet Johanson i Doni Osmond.

Što se tiče vožnje, najviše prekršaja prave Lavovi dok su najpažljiviji vozači Ovnovi, objavila je australijska kompanija Go.

Kad su u pitanju prevare, na prvom mestu su Jarčevi a u stopu ih prate Vodolije, izveštava Bastl.

Pixabay
 

U istraživanju u kojem je učestvovalo 10.000 žena iz Velike Britanije je ustanovljeno da najviše žena Lavova ide u teretanu, ali se najviše vrhunskih sportista rađa u znaku Vodolije. Na drugom mestu su Rakovi.

Astrolozi veruju da su Bikovi najosetljiviji na dodir, pa ako ste rođeni između 20. aprila i 20. maja i izuzetno ste golicljivi, sada znate da je vaš horoskopski znak kriv za to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike