Astro vodič za udvaranje: Lav obožava komplimente, a Vage igraju na kartu humora

20.11.2020

18:00 >> 14:56

0

Na šta padaju horoskopski znaci!

Astro vodič za udvaranje: Lav obožava komplimente, a Vage igraju na kartu humora
Copyright Pixabay

Ako ne znate kako, probajte da preko horoskopskog znaka saznate šta će to „upaliti“ kod osobe koja vam se dopada.

Ovan prosto uživa da bude osvojen i da se neko prema njemu odnosi kao prema trofeju. Vole da im se laska i stavi do znanja, naročito u društvu, da su najbolji i najlepši. Nikako ne podnose kad partner flertuje sa nekim drugim.

Bikovi vole da sa svojim partnerom uživaju u finoj večeri, da nakon toga šetaju pored reke i drže se za ruke. Atmosfera i ambijent su im jako bitni, ali sve mora da bude mirno, ništa agresivno i napadno.

Blizanci obožavaju flert i da se oblače provokativno ali to je to – dalje od toga ne idu. Zapravo su vrlo smerni i verni. Njih stalno treba držati u neizvesnosti jer su radoznali.

Pixabay

Rak je sujetan i treba udovoljiti njegovom egu. Astrolozi kažu da je to najzahtevniji znak za osvajanje. Oni stalno traže dokaz ljubavi, to im se mora stalno govoriti i pokazivati delima. Takođe, ne vole laž i traže od partnera da se drži obećanja.

Lav obožava komplimente i potrebno ih je davati što više i što češće i postarajte se da to deluje uverljivo. Lavu dajte do znanja da je genije i čudo koje hoda po zemlji. Nemojte ni da pomislite da ga kritikujete.

Device su praktične osobe i kod njih nema mesta za puno mašte. Samo konkretno, uz čvrst dogovor. Najviše ih privlači obavezivanje i osećaj pripadnosti. Ne voli napadno oblačenje i kod partnera procenjuje nivo higijene i urednosti.

Vage imaju urođen smisao za humor i često igraju baš na tu kartu. Međutim, one vole i da okolišaju pa je nekad teško od njih dobiti iskren odgovor. Na taj način izbegavaju da im se osobe isuviše približe. One uvek čine prvi korak jer vole da osvajaju polako.

Pixabay

Škorpije motiviše ljubomora i kada za njihovim partnerom uzdiše još neko. Ali ako se zaljubi, gledaće samo u svog partnera i ništa joj neće smetati niti će primetiti čak i neke očigledne loše osobine. Za njih će uvek naći neko opravdanje.

Strelac voli dobru hranu i fina pića, lepe parfeme i sve što miriše. Ne voli da ga kontrolišu, ne podnosi ljubomoru i voli da deluje kao „tvrđava koju je teško osvojiti“. Voli putovanja, egzotična mesta i vrhove planina.

Jarac voli da iza sebe ima svoje ljude koji mu pružaju podršku i koji ih bezuslovno vole. Oni žele odanost i vernost. Skloni su luksuzu i to prvo primete kod svake osobe.

Vodolije vole da ispijaju kafe ili vino i da vode duge razgovore. I tad uglavnom oni pričaju, o sebi i svojim dugoročnim planovima. Privućićete im pažnju ukoliko budete potvrdno klimali glavom i davali im za pravo. Vole dobro obučene ljude ali ekstravagantne.

Ribe su klasični rasipnici i čim im se neko dopadne, odmah počnu sve da dele, čak i novac. Ipak, su vrlo emocionalno nesigurni. Traže stalno pažnju i uveravanje da su oni „jedini i najbolji“.

I ovo će vam biti zanimljivo:

Ko su najveći ženskaroši među horoskopskim znacima?

Tumačenje snova: Zaljubićete se ako sanjate…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike