Planiranje rođenja bebe: Specijalni kalkulatori izračunavaju idealni znak koji će se slagati sa horoskopom roditelja

13.11.2021

18:00

0

Bebi planer im pomaže i da odrede idealan datum začeća

Planiranje rođenja bebe: Specijalni kalkulatori izračunavaju idealni znak koji će se slagati sa horoskopom roditelja
infant-g798e66596_1280 - Copyright Pixabay

Istraživanju koje je sproveo OnePoll i u kome je učestvovalo 2.000 stanovnika SAD, pokazalo je da su milenijci (osobe rođene između osamdesetih i dvehiljaditih godina) najizbirljiviji u pogledu potencijalnog horoskopskog znaka svoje buduće bebe. Čak 31% njih je potvrdio da će planirati trudnoću u skladu sa zvezdama.

Slično razmišljaju i pripadnici generacije Z (od devedesetih do onih koji su rođeni oko 2010. godine). Prema sprovedenoj anketi, njih 25% razmatra trudnoću u skladu sa željenim astrološkim znakom budućeg deteta.

Za razliku od ovih novih generacija, bebi bumeri (rođeni između 1946. i 1964. godine) nisu o tome puno razmišljali. Samo 5% njih je uzimalo u obzir osobine horoskopskih znakova prilikom planiranja trudnoće.

Mladi koji veruju u astrologiju, smatraju da horoskopski znak bebe može dosta da utiče na harmoniju u porodici i kompatibilnost između roditelja i deteta, kao i između braće i sestara.

Vazdušnim znacima, Blizancima, Vagama i Vodolijama, je najlakše da odgajaju decu koja su rođena u vazdušnim znacima. Isto važi i za vatrene znake, Ovnove, Lavove i Strelčeve, koji najlakše mogu da razumeju decu koja su rođena u tim znacima.

Vodeni znaci, Škorpije, Ribe i Rakovi, najbolje će uklopiti sa zemljanim znacima kao što su Bik, Devica i Jarac.

Pixabay
 

U svetu se roditelji čak oslanjaju na BejbiMed, kalkulator koji izračunava najbolje podudarnosti između horoskopskih znakova dece i roditelja. Kada im kalkulator odredi horoskopski znak koji im odgovara, planer im omogućava i da odrede idealan raspon datuma začeća kako bi se dete rodilo u željenom znaku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike