Nisu škrtice, ali vode računa o novcu: Horoskopski znaci koji vole da štede

10.11.2021

12:00

0

Tri horoskopska znaka cene novac i vode računa o tome kako će ga potrošiti

Nisu škrtice, ali vode računa o novcu: Horoskopski znaci koji vole da štede
profimedia-0327246743 - Copyright Profimedia

Među horoskopskim znacima izdvajaju se tri za koje ne može da se kaže da su škrtice. Mnogo bolje ih možemo opisati ako kažemo da cene novac, ne bacaju ga uludo i vole da štede jer se tako osećaju mnogo sigurnije. 

Device su poznate po svojoj analitičnosti pa tako postupaju i sa novce. Oprezno planiraju sva ulagnja i prave detaljne planove i za kupovinu i za štednju. Ne vole da kupuju skupe stvari jer su to ipak "samo stvari". Device nije sramota da kupuju u radnjama polovne robe a prodavnice luksuzne robe retko posećuju. 

Pixabay
 

One vrlo cene novac koje su stekle i trude se da ga na najbolji način investiraju. Uz to, Device vole da imaju neki svoj "crni fond" jer se tako osećaju bezbedno ma šta da se desi u životu.

Ipak, često u svom planiranju preteraju i ne bi bilo loše da malo opuštenije razmišljaju o novcu i štednji.  

Jarac od malih nogu štedi i vodi računa o novcu. Zato se u ovom znaku rađaju osobe koje znaju da investiraju i pametno ulažu a to je zato što im najveće zadovoljstvo pričinjava da posmatraju kako njihovo bogatstvo raste i uvećava se. 

I zato vole da štede. Retko kad koga čašćavaju, a bicikl voze ne zbog zdravlja već kako bi uštedeli na benzinu. 

Ono što je problem kod ovog znaka je što je isključiv i misli samo na svoj interes pa često povredi ljude oko sebe svojom borbom za imovinu i novac. 

Pixabay
 

Škorpija voli da ima izvesnu sumu novca na računu ili kod sebe jer joj to daje osećaj sigurnosti. Ovaj horoskopski znak ima strah od nemanja i siromaštva i zato voli da se unapred osigura ukoliko bi nešto pošlo po zlu. 

Ali Škorpije nisu cicije i čim su sigurne u svoje zalihe novca, opustiće se i prepustiti užitcima. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike