Da li je 2022. vaša godina? Horoskopski znaci koji imaju najveće šanse da uđu u brak!

04.11.2021

18:00

0

Da li je 2022. vaša godina? Horoskopski znaci koji imaju najveće šanse da uđu u brak!
Venčanje - Copyright Pixabay

U prethodne dve godine su mnogi odlučili da odlože za neko bolje vreme venčanje i organizovanje svadbe. A možda je to bolje vreme upravo predstojeća 2022. godina? Neki horoskopski znaci imaju velike šanse da se skrase i uplove u sigurnu bračnu luku.

Sledeća godina će biti veoma posebna za rođene u znaku Raka jer postoji velika šansa da će pronaći svoju srodnu dušu. To će im omogućiti Saturn koji će proći kroz njihovo polje braka. Najverovatnije da bi Rakovi mogli u julu da stanu pred matičara. Još bolja vest je to što će pronaći osobu koja će im biti veoma posvećena. Oni koji se ne budu venčali, ući će u ozbiljnu vezu.

Pixabay
 

Lav već dugo priželjkuje da stupi u brak, ali su prethodnih godina vladale neke nepovoljne okolnosti. Velike su šanse da im se to ostvari jer će početkom sledeće godine upoznati savršenu osobu za njih. Nije isključeno i da će neki Lavovi posle kratkog zabavljanja stupiti u brak već u periodu od aprila do jula. Taj period je idealan za venčanje onih Lavova koji su već dugi niz godina u stabilnoj vezi. 

Početak sledeće godine će biti pomalo nepovoljan za Device. Ali to neće dugo trajati, pošto će se i u njihovu sudbinu umešati Saturn i Jupiter. Lako im se može desiti da ih ljubav pogodi kao "grom iz vedrog neba" i do kraja godine bi mogli da stupe u brak. Tačnije rečeno, Device imaju najveće šanse da se udaju ili ožene do kraja 2022. godine. 


Jul će biti ključan za Škorpije i u tom mesecu bi mogli da upoznaju osobu za koju su sudbinski vezane. Kod nekih će to biti ljubav na prvi pogled a romantična veza bi mogla da bude ozvaničena krajem godine. 

Ribe možda već poznaju osobu sa kojom će se skrasiti u 2022. godini. To je neko koga poznaju preko porodičnih veza ili nekih udruženja. Sticajem okolnosti, dosta vremena će provesti sa tom osobom i shvatiće da imaju mnogo toga zajedničkog. Vremenom će poželeti i nešto više od toga a već krajem godine će započeti zajednički život.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike