Astrolog Tatjana Boršč predviđa dešavanja na globalnom nivou: Prva polovina godine biće uspešna, a druga mračna

02.11.2021

12:00

0

Ruska astrološkinja predviđa da će godinu obeležiti poplave, vulkanske aktivnosti, zemljotresi i jačanje Donalda Trampa

Astrolog Tatjana Boršč predviđa dešavanja na globalnom nivou: Prva polovina godine biće uspešna, a druga mračna
Tatjana Boršč 1 - Copyright Facebook/Tatjana Boršč

Astrološkinja Tatjana Boršč je postala veoma popularna u Rusiji pošto je tačno predvidela globalnu ekonomsku krizu i događaje iz 2020. godine koji su promenili svet.

Tatjana Boršč se više od 30 godina bavi astrologijom. Autorka je više od 40 knjiga i osnivač producentske kuće AstraArt koja je od 2002. godine napravila više od 150 dokumentarnih filmova. Dobitnica je brojnih nagrada za filmove koji su emitovani u Rusiji i drugim zemljama.

Prema njenoj prognozi za 2022., predstojeća godina je podeljena na dva različita perioda - veoma povoljno vreme biće tokom prve polovine godine, dok će druga polovina biti mračna i imamo razloga za zabrinutost:

-Jupiter i Neptun će dominirati ovim periodom i skoro cele godine će imati veoma jaku energiju u Ribama. Ribe vladaju medicinom, naftom i gasom, umetnošću, svemirom, virtuelnom realnošću i morem. Možemo da očekujemo veliki razvoja u ovim oblastima, kaže Tatjana Boršč.

Međutim, klimatske promene će nastaviti da izazivaju haos širom sveta, a Jupiter i Neptun donose velike poplave, vulkanske aktivnosti i zemljotrese, dodaje ruska astrološkinja. 

-Glečeri će se i dalje topiti i nema načina da se to zaustavi. Ljudi koji žive duž priobalnih regiona treba da razmotre preduzimanje dodatnih mera predostrožnosti kako bi se pripremili za prolećne poplave. 

U maju, Jupiter prelazi iz neutralne Ribe u ratobornog Ovna i ostaje tamo do oktobra.

-Očekujte još požara širom sveta, što će izazvati velike ekološke i ljudske gubitke.

Počevši od avgusta, stvari iznenada dobijaju mračni obrt. Konfrontacija sa Marsom će obeležiti drugu polovinu godine što će dovesti do kriza i ratova. 

-Tokom ovog vremena mogli bismo da vidimo i pojavu novih vrsta bolesti ili dalje mutacije koronavirusa, ​​rekla je Boršč.

Facebook/Tatjana Boršč
 

Teško vreme donosi Uran u Biku koji je tamo od 2018. godine i ostaće sve do 26. aprila 2026. Ovakvi događaji se dešavaju svake 84 godine. Astrolozi kažu da takav položaj zvezda izaziva ratove. Tokom prethodnog perioda, kada su planete bile ovako poređane, desio se Krimski i Drugi svetski rat. 

-Sukobi i žarišta će se povećati tokom druge polovine 2022. godine, kaže ruska astrološkinja dodajući da će tada biti objavljene određene tajne i da će rasti uticaj bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, što će dovesti do ozbiljnih sukoba unutar institucija.

Ruska astrološkinja predviđa i da će uticaj Rusije i Kine u svetu rasti i taj trend će biti nastavljen i tokom 2023. i 2024. godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike