Ljubav im nije zapisana u zvezdama: Veze horoskopskih parova koje su osuđene na propast

30.10.2021

17:00

0

Nepremostive razlike u načinu razmišljanja su razlog što ovi znaci ne mogu da ostvare lepu i dugotrajnu vezu

Ljubav im nije zapisana u zvezdama: Veze horoskopskih parova koje su osuđene na propast
breakup-gb7010b205_1280 - Copyright Pixabay

Kako postoje one dobre kombinacije i znakovi koji se odlično slažu u ljubavi, tako postoje i oni ljubavni parovi čiji horoskopski znaci ne mogu nikako da se slože, iako postoji velika strast i fizička privlačnost. 

Ovan i Škorpija

Upravo takva situacija se desi kada Ovan i Škorpija uplove u vezu. I jednim i drugim znakom vlada Mars, bog rata i akcije, pa se ova dva znaka vole sa mnogo strasti. Ali i bure, veza je stalno pod tenzijom a njihova mišljenja se često sukobljavaju.

Pixabay
 

To su one veze gde partneri ne mogu jedno bez drugog, a kada su zajedno stalno se svađaju. Oni se često razilaze i ponovo mire. 

Ovan je daleko spontaniji i naivniji od Škorpije koja čeka pravu priliku da napadne i otruje svog partnera rečima. On lako eksplodira i u trenucima iskrenosti kaže i ono što ne bi trebalo, a Škorpija mu to neće oprostiti.

Blizanac i Jarac

Na početku veze, kada se upoznaju, Blizanci i Jarac sjajno funkcionišu i oduševljavaju jedno drugo. Ali to je samo tako dok traje zaljubljenost. Vremenom, sve te osobine kojima su se divili i koje su im bile interesantne, počinju da budu nepodnošljive.

Blizanac, koji je spontan, neodgovoran i često brzoplet, ide na nerve Jarcu koji sve planira i želi da sve funkcioniše u savršenom redu.

Kako niko nije u stanju da bar delimično usvoji način razmišljanja onog drugog, veza puca i osuđena je na propast.

Rak i Vodolija

Emotivni Rak ima potrebu da se ušuška u svojoj kući, da ga neko mazi i stvori mu osećaj sigurnosti i zaštićenosti. Ali ako uđe u vezu sa Vodolijom, onda nastaje problem jer ovaj horoskopski znak nije sklon vezivanju i želi da bude u vezi sa celim svetom. 

Pixabay
 

Vodolija najviše ceni svoju slobodu i ne voli da ga neko guši a Rak upravo to radi jer želi da sva pažnja i ljubav bude usmerena na njega. Neminovno, Rak će partnera optuživati za manjak ljubavi i biće povređen. Komunikacija više neće biti a Vodolija ne želi da bude u takvoj vezi.

Devica i Strelac

Devica sve planira i unapred ima jasan cilj. Strelac radi sve suprotno od toga: on nikada nema cilj i radi ono što mu u tom trenutku odgovara, žrtvujući obaveze. On voli da uživa a Devica je sve suprotno od toga. 

Njoj nikako ne odgovara avanturistični i hiroviti Strelac na koga nikako ne može da se osloni i koga ne može da obuzda. S druge strane, Strelac to shvata kao atak na svoju slobodu a on ne želi nikoga ko ga guši. Zbog nepremostivih razlika, svako odlazi na svoju stranu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike