Šta kažu zvezde: Ovo su najbolji automobil za vaš horoskopski znak

24.10.2021

09:45

0

Ako mislite da su vam u zvezdama zapisane samo ljubav, zdravlje i sreća – varate se

Šta kažu zvezde: Ovo su najbolji automobil za vaš horoskopski znak
Ilustracija - Copyright Pixabay

Ako smatrate da zvezde ništa ne govore o vama kao ljubitelju automobila  – opet grešite!

Mnogo toga možete saznati iz horoskopa napravljenog da razotkrije šta odgovara vašem horoskopskom znaku: porodični ili sportski automobil, motocikl ili minivenov, prestižni premijum brend ili, možda, oldtajmer?

Ako ništa drugo, možda će vam se svideti auto koji vam je “zapisan”, štaviše možda vam zvezde donosu još neku ideju, lepšu od one koju ste sami imali. Pročitajte i razmislite šta vam zvezde kažu…

OVAN 

Za Ovnove postoji samo jedna vrsta automobila – brzi sportski automobili. I to što brži, to bolji. „Ševrolet korveta” mogao bi biti dobar izbor, mada je to samo početak. Ono što bi vam zaista prijalo i pokazalo koliko ste u stvati kul bio bi jarko, jarko crveni automobil. Pretpostavljate – preporuka je „ferari 488 GTB”.

BIK
To što postoji automobil nazvan po vama („ford taurus”) ne znači da želite da ga posedujete. Karakteristike koje vas privlače su praktičnost i pouzdanost, a pošto predstavljate pravi magnet za novac, moguće je i da ne vozite već da vas voze. Stoga i konačni izbor ima smisla – spontana preporuka je „jaguar XJ”.

BLIZANCI 

Karakteristika Blizanaca je nezaustavljiva želja za pokretom i potpuno odsustvo smirenosti pred preprekama – saobraćaja, na primer. Blizanci moraju da budu brzi, da imaju mogućnost trenutne promene pravca i korišćenja prečica. Sve to im nalaže kupovinu – motocikla. Preporuka: „jamaha FZR”.

RAK 
Rakovi su porodično orijentisani, veoma osetljive – naročito kada na red dođu velike kupovine. Pošto na prvom mestu gledaju da ugode svojim voljenima pa tek onda sebi, njihov izbor automobila ne bi trebalo da čudi. To su uglavnom vanovi ili minivanovi. Preporuka: „reno espejs inicijal paris”.

LAV
Nije tajna da je Lav oduvek bio povezan sa novcem i zlatom. Najidealnije bi bilo kada bi njegov automobil mogao da bude presvučen zlatom. A kada se govori o ukusu, Lavovima je dobro samo ono najbolje. Stoga ni izbor vozila koji pristaje ovom znaku nije nelogičan – BMW serije 7 u produženoj varijanti.

DEVICA 
Kao što se dobro zna, Device su „kupoholičari” koji prihvataju sugestije prodavaca. Ne nasedajte na to. Dobro proučite ponudu, proverite pouzdanost, potrošnju, vrednost polovnog vozila… Isključite srce i kupujte mozgom, a to znači samo jedno – preporuka je neki od Tojotinih modela, najverovatnije „avensis”.

VAGA
Venera, boginja ljubavi, planeta je koja vas stalno prati. Zbog toga je atraktivnost apsolutno među prvih deset prioriteta, dok je kvalitet koji tražite od automobila među prvih pet. Pošto preferirate uživanje u paru, dvosedi sa pokretnim krovom su idealan izbor za vas. Preporuka: „audi R8 konvertibl”.

ŠKORPIJA

Vaš automobil iz snova je mešavina „betmobila” i „bondmobila”. Prvi izbor u realnom životu je sportski model, ali ako to sebi niste u mogućnosti da priuštite, uzmite bilo šta, pod uslovom da je crne boje, pa makar vam sam automobil i ne pričinjavao toliko zadovoljstvo. Preporuka: „maserati kvatroporte”.

STRELAC
Kratko pitanje: šta je veliko, upadljivo, ekstravagantno i izuzetno uočljivo, gde god da se nađete sa svojim ljubimcem na četiri točka? Koje to vozilo može bez problema da povuče prikolicu s povećim čamcem ili trkačkim konjem, možda vozilo za kretanje po snegu? Odgovor i preporuka je „hamer H1”.

JARAC 
Izbor automobila Jarca i Bika prilično je sličan: njihova vozila su podudarna samim horoskopskim znacima, pa vožnju posmatraju sa mesta vozača ili onoga ko sedi pozadi. Saturn, vaša vladajuća planeta, navodi vas na razmišljanje o oldtajmerima. Preporuka: „ševrolet beler” iz 1957.

VODOLIJA 
Niko nikada nije optužio Vodolije da se bore protiv vetrenjača. Sve držite pod kontrolom – počevši od načina ishrane, odevanja, izbora mesta letovanja, pa tako i prilikom odabira automobila. To može da znači da bi vam prijalo da otkrijete čari hibridnih vozila. Stoga, preporuka je „tojota prijus”.

RIBE 
Ribama automobil ne služi samo za vožnju. One ga vole! Verovatno ga tretiraju kao živo biće, možda mu čak i ime daju. Žudite za luksuznom limuzinom, ali ne da biste se njome hvalili. Pošto volite da maštate, što lepši, moderniji i poseban – to bolje. Preporuka: “mercedes AMG GT-S”.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Auto magazin

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike