Pokazatelji da je kraj: Kako se ponašaju horoskopski znaci kada su nezadovoljni u ljubavi

22.10.2021

19:00

0

Svaki horoskopski znak na svoj način pokazuje kada je nezadovoljan u braku ili vezi

Pokazatelji da je kraj: Kako se ponašaju horoskopski znaci kada su nezadovoljni u ljubavi
Pixabay

Astrolozi prema horoskopskom znaku tačno znaju da prepoznaju kada je neka osoba nesrećna u vezi i kada joj je potrebna promena.

Ovan kada je zaljubljen želi sve da podeli sa svojim partnerom, do najsitnijih detalja. Čim počne da isključuje partnera iz svog svakodnevnog života, vezi je došao kraj. 

Bik kada je nesrećan, negira to i trudi se da stvori privid da je sve u njihovim životima lepo i idealno. Njihova sreća najviše zavisi od toga kako ih drugi ljudi vide.

Blizanci gube glavu kada su nesrećni. Tada su dekoncentrisani i smeteni i brinuće o svemu osim o svojoj vezi koja propada. I uvek će svoje nezadovoljstvo pripisati nekom drugom.

Rak kada ima problema u vezi postaje sitničav. Ponekad pričaju o tome, pomalo znaju da budu agresivni, ali ne žele da se suoče sa stvarnošću.

Lav je prvo agresivan, a posle ignoriše sve što se događa u vezi. Oni znaju da budu veoma brutalni kada su nesrećni. Potom počinju da pokazuju i prve znake nesigurnosti.

Devica će se baviti svim i svačim samo kako bi odvratila misli od onoga što ih muči. Tada počinju da budu paranoične i da u glavi stvaraju najcrnje scenarije.

Vaga kad nije srećna u vezi, svu svoju pažnju počinje da posvećuje poslui bukvalno će tih dana izgarati na radnom mestu.

Pixabay
 

Škorpije će prvo ignorisati problem i ponašaće se kao da je sve normalno. Ali to neće dugo trajati jer je ovaj horoskopski znak strastven i sve će vrlo brzo izaći na videlo. 

Strelac kada je nezadovoljan u vezi, postaje agresivan i pravi ispade bez ikakvog razloga. 

Jarac će pokušati da drži sve pod kontrolom, razmišljaće o tome šta ga muči i pokušaće da pronađe racionalno rešenje. 

Vodolije će se okrenuti ostvarivanju svojih životnih ciljeva koje su privremeno ostavili po strani zbog ljubavi. Ključni pokazatelj je da se mnogo više bave svojom karijerom.

Ribe počinju više da se bave istraživanjem sveta i novim iskustvima, nego partnerom i zajedničkim snovima. 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi