Stižu promene s neba: Merkur konačno završava retrogradni hod

18.10.2021

15:30

0

Saznajte kako će uticati na vaš horoskopski znak

Stižu promene s neba: Merkur konačno završava retrogradni hod
profimedia-0169506451 - Copyright Profimedia

Stižu lepši dani, jer Merkur od danas više neće biti retrogradan.

Tokom retrogradne faze Merkur testira naše raspoloženje, emocije i znanje. Komunikacija slabi, prave se greške i pogrešni koraci, donose se loše odluke. Većina planova u ovom periodu stoji u mestu, ali od danas taj negativan uticaj nestaje. Saznajte kakve promene očekuju vaš horoskopski znak.

Ovan

Direktni Merkur u Vagi donosi vam energiju, a usput sukobi nestaju. Vaša prijateljstva postaju bolja, borba se isplatila, bolje razumete sebe.

Bik

Retrogradni Merkur može biti okrutan, ipak kod vas je uticao uglavnom na ljubav. Sada komunikacija postaje jasnija, ponovno se osećate kao da ste na vrhu. Rešićete probleme s partnerom, odnos će se poboljšati.

Blizanci

Do sada ste bili osetljivi, ali uskoro kreće promena - lakše ćete disati i biti bolje raspoloženi. Osećate novu slobodu i energiju, kao da ste ponovno svoji.

Pexels
 

Rak

Imaćete osećaj kao da se vaš raspored vraća u red, a unapredićete i odnose s rođacima i prijateljima. Važno je očuvati mir u odnosu s partnerom.

Lav

Proteklih dana mnogi Lavovi su imali problema s tehnologijom, sticanjem znanja i prezentovanjem. Uskoro se sve vraća na svoje, iskoristićete sve naučeno.

Devica

Trudili ste se da napravite velike stvari, ali nekako je sve ostalo gde je i bilo. Uskoro kreću promene, situacija se menja na bolje, čak i ona finansijska.

Pexels
 

Vaga

Do sada su vas proganjale greške iz prošlosti, ali uskoro kreće nova prilika za sjajne stvari. Poslujte i postanite kreativni, zatvorite vrata prošlosti.

Škorpija

Nedavno ste imali problema s komunikacijom, ali i finansijama. Sada ste spremni da se vratite na pravi put.

Strelac

Stupite u kontakt s prijateljima, obratite se dragim ljudima i recite im šta mislite, stiže pravi trenutak za to. Pravilno ćete artikulisati svoje emocije, ali i poslovne ideje.

Pexels
 

Jarac

Uskoro se vraćate svojoj uobičajenoj svakodnevici, kod vas će biti poboljšanja pre svega na poslovnom planu. Napravite ravnotežu između posla i ljubavi.

Vodolija

Imaćete želju za putovanjem, kao i za druženjem. Bićete zadovoljni energijom koju osećate za sebe. Zanemarite negativne komentare okoline i budite sigurni u sebe.

Ribe

Napravili ste plan i maštali, a sada je pravo vreme da krenete u akciju. Otvaraju vam se nova vrata, najava ispunjenja želja, prenosi Atma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike