Da li vas pokreće emocija, ambicija ili želja za znanjem? Šta definiše horoskopske znake?

12.10.2021

11:00

0

Otkrivamo životne principe svakog znaka Zodijaka

Da li vas pokreće emocija, ambicija ili želja za znanjem? Šta definiše horoskopske znake?
profimedia-0353684129 - Copyright Profimedia

Horoskopski znak određuje položaj Sunca u trenutku vašeg rođenja. Sa snažnim uticajem na vašu ličnost, karakter i emocije, vaš znak je moćno oruđe za razumevanje sebe i svojih odnosa.

Ovan

Kod pripadnika ovog znaka nema skrivanja. Njihovo ponašanje i reči su istinski odraz njihove ličnosti i vrlo retko će skrivati kako se osećaju. Kome to odgovara - super, a kome ne - još bolje, Ovnovi na njih neće trošiti svoje vreme.

Bik

Pripadnici ovog znaka cene ono što su u životu stekli, od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Veruju kako iza svega toga stoji trud i rad, i to je ono što ih definiše. Ne fokusiraju se na površne stvari, već za one za koje se treba pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele da ih puste.

Profimedia
 

Blizanci 

Pripadnici ovog znaka imaju neopisivu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je uvek u akciji. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih biraju, a duboko cene sve ono što im donosi nove perspektive.

Rak

Život za pripadnike ovog znaka sastavljen je dobrim delom od osećanja. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna dostignuća, iako naravno žele i njih, ali bez ispunjenog odnosa sve im gubi svoj smisao. Cene osećaje više nego bilo šta drugo.

Lav

Pokretačka snaga ovog znaka i ono što ih definiše u životu je njihova volja usmerena ka ostvarenju ciljeva. Njihova snaga volje je neverovatna, upravo zato jer su fokusirani da ostvare to što su naumili. Ostvarenje želja i ciljeva je njihov put do sreće, bilo da je reč o poslu ili privatnom životu.

Pexels
 

Devica

Device imaju jednu neverovatno jasnu sliku o onome šta se događa oko njih i odlični su u primećivanju detalja. To je istovremeno njihov najveći talenat, ali i pokretačka energija, žive da analiziraju, kalkulišu, planiraju... Važno im je da u svemu pronađu neki smisao, čak i ako se čini da on ne postoji.

Vaga

Pripadnici ovog znaka u životu najviše cene stabilnost i duhovni mir. To ne znači da ne vole izazove, već pre da uživaju u rešavanju komplikovanih situacija i pomaganju ljudima, kroz šta dobijaju osećaj da su važni i korisni.

Škorpija

Škorpije karakteriše njihova strastvena i intenzivna priroda koja se krije iza stroge spoljašnosti. Ako nešto žele, oni to žele bez zadrške i što je pre moguće, i ne samo da žele već žude za tim. Njihovi pokretači su intenzivniji nego kod drugih znakova Zodijaka i to je ono što im omogućuva da slede svoje srce i nagone.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su optimistične i znatiželjne prirode koje kroz život vodi ideja otkrivanja novih stvari, prostora, ljudi... Imaju širok pogled na svet i ništa ne cene više od usvajanja novih perspektiva i priča koje drugima mogu prepričati.

Profimedia
 

Jarac

Pripadnici ovog znaka smisao života pronalaze u praktičnim stvarima pa tako u svakom odnosu i stvari vide sredstvo kojim se približavaju sreći. Vole rad i trud jer ne veruju u to da sreća dolazi sama od sebe.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su prilično fokusirani na znanje i to je ono što najviše cene u životu, a više od svega cene snalažljivost. Veruju da čovek vredi onoliko koliko je sposoban da napravi u životu. Ne vole polovične poslove ili ljude koji se pretvaraju da su nešto što nisu.

Ribe 

Kao poznati sanjari, pripadnici ovog znaka su veliki idealisti. Dopuštaju da ih u životu vodi intuicija i time definišu svoj unutarnji mir, piše 24sata.hr.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike