Ružna strana horoskopskih znakova: Kako se ponašaju kad im dođe "žuta minuta"?

09.10.2021

11:00

0

Pre nekoliko godina Stela Hajd je objavila knjigu "Tamna strana horoskopskih znakova" gde nikoga nije poštedela

Ružna strana horoskopskih znakova: Kako se ponašaju kad im dođe "žuta minuta"?
action-movie-1469513_1280 - Copyright Pixabay

Knjiga „Tamna strana horoskopskih znakova“ autorke Stele Hajd pre nekoliko godina je bila jedna od najprodavanijih u Velikoj Britaniji. Autorka se u njoj pozabavila ružnom stranom horoskopskih znakova i njihovim ponašanjem kad im dođe "žuta minuta". 

Ovan

Pohlepan, opsednut sobom i takmičenjem sa bližnjima. Oni koji su rođeni u ovom znaku su večiti tinejdžeri koji imaju problem sa autoritetom.

Bik

Tvrdoglav, autoritativan, pohlepan, pun pravila. Ne voli da se prilagođava, ne zna da mašta i često je siledžija.

Blizanac

Bezosećajan, sklon psovkama, krađama, prevarama i ogovaranju. U srednjim godinama postaje neodgovoran, lenj i počinje da se oblači i ponaša kao tinejdžer.

Rak

Džangrizav, sarkastičan, često lošeg raspoloženja i ponekad škrtica. Paranoik, pesimista i hipohondar koji iskrivljuje priče o drugima.

Lav

Arogantan, uobražen, siledžija i onaj koji u društvu želi da ga svi slušaju „otvorenih usta“. Želi da mu se svi klanjaju i obožavaju ga a on često nije fer prema bližnjima.

Pixabay
 

Devica

Osoba rođena u ovom znaku je po prirodi negativac i pesimista opsednut detaljima koji ga koče u uživanju u životu. Puni su taštine: sve kritikuju a svoje greke nikada ne priznaju.

Vaga

Skloni su promeni raspoloženja i ne umeju da donosu prave odluke ali umeju da popuju svima. Gramzivi su, ali u odnosu na Ovna i Bika, umeju da prikoče u tome. Često su dvolični.

Škorpija

Ne postoji greh koji nisu u stanju da učine. Bezosećajni su za probleme drugih i nezajažljivi kada su u pitanju moć i novac.

Pixabay
 

Strelac

Osobe iz ovog znaka srljaju i često rizikuju živote zbog gluposti. Oni su od onih ljudi koji "gaze preko leševa" kako bi došli do cilja. Nisu skloni vezivanju za partnera. 

Jarac

Ovaj horoskopski znak ne prašta nikome ko ga povredi. Pokvareni su, ne vole pravila i rutinu i vole da se razmeću svojim bogatstvom. Oni su od onih "duhovnih vampira" koji iz svojih bližnjih isisavaju radost života. 

Vodolija

Vole da napakoste i pomno vrebaju pravi trenutak za to. Vrlo su cinični i skloni uvredama. Gotovo nikad nisu spontani.

Ribe

Oni su sinonim za ono "da komšiji crkne krava". Ljubomorni su i strašno ih zanima šta se događa u tuđim životima a svoj zanemaruju. Nekada znaju da budu vrlo aljkavi i neuredni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike