Horoskop za oktobar: Bik mašta o osobi koja je "nedostupna", Devica želi da promeni ustaljenu rutinu

01.10.2021

11:00

0

Astrolog Ana Rakić predviđa prema kom horoskopskom znaku će zvezde biti blagonaklone

Horoskop za oktobar: Bik mašta o osobi koja je "nedostupna", Devica želi da promeni ustaljenu rutinu
Copyright Pixabay

Ovan

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u Vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da Vas kompromituju. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.

Bik

Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji Vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko Vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savesti. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvršto "držite u svojim rukama" Emotivno se rasplinjavate ili suviše maštate o osobi koja Vam je "nedostupna". Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

Pixabay
 

Blizanci

Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena, očekuje Vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom životu često na vrlo subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad se nalazite u "emotivnom uzletu" ili u svom čudesnom svetu maštarenja. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

Rak

U poslovnim krugovima umete često da vodite glavnu reč i očekujete od drugih da dosledno slede Vaše ideje. Blic procena najboljih mogućnosti i sposobnost dobre organizacije donosi novi uspeh. Vešto umete da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima i da ostvarite važnu ulogu u poslovnim pregovorima. Uvek kada se nalazite u prilici potencirate savremenija rešenja i profesionalno usavršavanje. Uživate u različitim emotivnim kontaktima ili susretima koji Vam predstoje. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. Osećate veliki emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje, godi Vam ljubavni tretman koji dobijate u društvu voljene osobe.

Pixabay
 

Lav

Uz svu ažurnost i odgovornost koju izražavate, ne možete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima. Neko Vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na propratne komentare ili na različita upozorenja. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Delujete uzdržano i ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja, stoga odlažete konačnu odluku. Čini Vam se da prolazite kroz novi "ljubavni suton". Nedostaju Vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner često odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskraćuje svoju emotivnu pažnju. Potajno priželjkujete da se ostvari jedan romantičan susret ili Vaša "ljubavna vizija".

Devica

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimične rezultate, što Vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih "ljubavnih trikova". Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.

Pixabay
 

Vaga

Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičete kreativnost u idejama, očekuje Vas zajednički dobitak i mogućnost za obnavljanje nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. U ljubavnom životu potreban Vam je »mali podsticaj«, da osetite veliki emotivni zanos ili strast i inspiraciju u blizini voljene osobe. Na sreću, partner ume da ispuni Vaša očekivanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje. Očekuje Vas novo emotivno zadovoljstvo i prijatno iskustvo u novom društvu.

Škorpion

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

Pixabay
 

Strelac

Osećate laganu stagnaciju u stvaralačkom izražavanju i potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Važno je da angažujete pouzdane saradnike, kako biste ostvarili zajedničke interese u predviđenom roku. Prepustite drugima da se dokazuju u novim ili eksperimentalnim situacijama. Preispitajte svoje stavove sa različitih aspekata uspešnosti i poslovanja. U ljubavnom životu prija Vam nečije prisustvo, ali želite da ostavite dovoljno prostora i za neka paralelna interesovanja. Pokažite više diskrecije, naročito pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete novu ljubavnu inicijativu i izrazite svoje namere.

Jarac

Delujete snalažljivo i vrlo sugestivno na svoju okolinu, ipak to ne predstavlja dovoljan uslov ili garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkom rešenju i da bolje zaštitite svoje poslovne interese. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama. Nalazite se u fazi ljubavnog uzleta i izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove« koje neko ne može da ispuni. Usmerite svoju pažnju prema vedrim temama, uvek postoji "lepši deo stvarnosti".

Pixabay
 

Vodolija

U nekim iznenadnim događajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, morate delovati vrlo trezveno. U stanju rezignacije i pometnje, moguća je pogrešna orijentacija ili da stvorite negativnu tenziju među saradnicima. Ponekad postoje problemi koji zahtevaju fazu kreativne inkubacije, pre nego što se iskristališe dobra odluka i pozitivno rešenje. U odnosu sa ljubavnim partnerom, česte promene u raspoloženju stvaraju dodatnu nervozu ili nesigurnost. Umete da postavljate stroge kriterijume i nemate dovoljno razumevanja za nečije slabosti ili propuste u ponašanju. Događaji iz Vašeg ljubavnog života ne treba da zaokupljaju pažnju javnosti, budite diskretniji u svom ponašanju nego obično.

Ribe

Stalo Vam je da ostvarite zajedničke interese, ali i da promenite ustaljeni poslovni poredak ili određene uslove koji Vas obavezuju na dodatne ustupke. Nema razloga da obraćate pažnju na sporedne situacije koje Vam oduzimaju dragocenu energiju ili vreme. Vaša kreativnost dolazi do pravog izražaja u situacijama kada drugi gube volju ili idejnu orijentaciju, umete da pronađete zaobilazno rešenje. Nalazite se u fazi »emotivnog privida«, često na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Imate utisak da Vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili priliku da ostvarite svoje namere. Uporno pokušavate da sagledate sve mogućnosti zajedničkog života. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuje Vas nova ljubavna romansa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike