Koji horoskopski znakovi imaju najviše potencijala u krevetu?

28.09.2021

11:00

0

Saznajte koliko zaista karakteristike znaka u kojem smo rođeni, odgovaraju našem psihološkom profilu i stvarnim osobinama?

Koji horoskopski znakovi imaju najviše potencijala u krevetu?
Copyright Profimedia

Ako verujete u astrologiju, morate se složiti da naši horoskopski znakovi mogu otkriti mnogo o našim ličnostima. Tako se i određene kombinacije znakova bolje slažu u partnerskim odnosima od drugih.

Blizanci su po svojoj prirodi radoznali i nestašni, ali i površni, Škorpije su neustrašive, a Vodolije ipak kreativnije od svih. Ako želite da znate šta bi se vašem partneru moglo svideti, pročitajte nastavak teksta.

Ovan

Kao vatreni znak, ne čudi što su Ovnovi poznati po svojim vatrenim karakteristikama u spavaćoj sobi. Za Ovna, intimni odnos sa partnerom je manje ljubav, a više potraga za uživanjem. Voli akciju i avanturu i ne boji se da isprobava nove stvari ma koliko one bile čudne. Budući da je Vatreni znak, Ovan zna da se zbog odlučnosti, upornosti i tvrdoglavosti, u ljubavi oseća posebnim. Muškarci Ovnovi uglavnom imaju uspeha sa suprotnim polom i veoma su snažni, dok su žene Ovnovi prilično nezavisne, a ponekad, u najekstremnijim slučajevima, i malo muževne.

Profimedia
 

Blizanci

Uvek su u potrazi za izazovima, pa ako se s Blizancem nađete u krevetu ne očekujte jednostavno iskustvo. Vole da isprobavaju nove stvari i verovatno se neće zadovoljiti ničim običnim. Budući da su skloni mašti, možete očekivati svašta. Od svih znakova, Blizanci su najzanimljiviji. Vole da prelaze dozvoljene granice i pre svega favorizuju eksperimentisanje.

Škorpija

Nije tajna da su Škorpije najsenzualniji znak Zodijaka. Za njih su čula na prvom mestu. Kao vodeni znak su jako strastveni. Poznati su i po neustrašivosti kada je u pitanju eksperimentisanje u krevetu. Ovim znakom dominiraju Mars i Pluton što za rezultat ima znatiželju, odvažnost, ali i stidljivost. Upravo taj miks mu daje posebnu privlačnost, a kod suprotnog pola izaziva fascinaciju.

Profimedia
 

Strelac

Strelčevi su istraživači, a isprobavanje novih i inovativnih načina uživanja sa partnerom za njih je uobičajena stvar. Ništa ih ne spečava da upoznaju nepoznato. Poznati su po tome što su fleksibilni pa im slobodno možete otkriti svoju maštu - pronaći će način da je pretvore u stvarnost. Često nestrpljivi, vole da privlače partnera na veoma neočekivane načine.

Vodolija

Vodolije su izrazito kreativni znak pa na klasične stvari gledaju kao na propuštenu priliku za istraživanje nečeg novog. Baš kao i u životu, svašta će isprobati, koliko god se te ideje činile šašavim. Vole svoju nezavisnost, svoju autonomiju, svoju slobodu delovanja. Ako tražite partnera koji svoje slobodno vreme provodi u izmišljanju novih stvari koje žele da probaju, birajte Vodoliju.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike