Vodič za astro žurku: Koji horoskopski znaci su najzabavniji?

25.11.2020

13:30 >> 11:10

0

Koga pozvati na prvu post-korona žurku?

Vodič za astro žurku: Koji horoskopski znaci su najzabavniji?
Copyright Pixabay

Znamo da su i kućne žurke zabranjene i da ne sme biti više od pet osoba u istom stanu, da ne smemo da slavimo slavu, rođendane i godišnjice braka, i to poštujemo. Ali se isto tako nadamo da će uskoro, sa vakcinom, doći vreme kada ćemo ponovo moći da se okupimo.

Do tada ćemo malo da proučavamo horoskop i pravimo planove koga ćemo pozvati na tu prvu post-korona žurku. Poslušajte astrologe, ovih pet znakova vole zabavu i prave odličnu atmosferu.

Pixabay

Prvi na spisku je Ovan jer je on pozitivac, on donosi dobru energiju i sa njim je uvek uzbudljivo. Oni tu svoju energiju vrlo lako prenose na druge. Sa njima nikada nije dosadno i uvek će naći način da i one mrzovoljne privole na zabavu.

Blizanci vole ljude, da se druže i upoznaju ih. Oni su izrazito avanturističkog duha i vole da priređuju iznenađenja. Svoju energiju zarazno šire među ljudima. Blizanca ćete lako prepoznati na svakoj žurki – uvek su u centru pažnje.

Pixabay

Strelac voli da luta, istražuje, putuje i isprobava nove stvari. To su osobe koje donose posebnu energiju na svakoj zabavi. Od njih mogu da se čuju zanimljive stvari, oni su spremni da zabave društvo novih igricama ili mućkajući koktele.

Vodolije pripadaju onoj grupi ljudi koja veruje da svaki dan treba živeti kao da je poslednji. Tokom ove pandemije to često naglašavaju. Čak i ako rade od kuće, oni se besprekorno oblače i doteruju, kao da idu na posao. Oni baš znaju da uživaju u životu i da se zabavljaju. Spremni su da isprobaju sve što je novo i ne plaše se izazova.

Pixabay

Ribama treba malo više vremena da se otvore a onda…teško ih je zaustaviti. Tada im se odveže jezik, pričaju viceve ili dogodovštine iz svog života  i često znaju da zapevaju. A društvo oko njih sedi i opčinjeno ih sluša. Taj osećaj da je ljudima ugodno i zabavo u njihovom društvu veoma prija ribljem egu. Ribe znaju baš da naprave dobru atmosferu i sa njima vam neće nedostajati smeha.

Pročitajte i ovo:

Tri najbahatija horoskopska znaka – Jarac, Lav i Devica

Paničari među horoskopskim znacima

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike